Re: Kevin95'e Peugeot Speedfight 2 egita talvel muidugi :wink: kevadeks elajas tagumiku alla ja muudkui anna minna..talvel hea rahulik aretada pole kiiret ja värki :wink:
Re: Kevin95'e Peugeot Speedfight 2 jeesh teine kollektor ka aga kuda sul se koonukas juba nii s*tane on? sa sõitsid ju 1 päeva? :lol:
Re: Kevin95'e Peugeot Speedfight 2 No see oli vahepeal maas millegipärast Tal see kleepuv koonuka õli ka peal
Re: Kevin95'e Peugeot Speedfight 2 Suht väike koonukas võini Undertail ülikõva nagu räigelt meeldib , aga kus on suuna tuled? Kas need ongi need 2 suurt?
Re: Kevin95'e Peugeot Speedfight 2 Nonii, aeg väheke teemat uppida. Vahepeal on vahetatud kolvirõngad, uus süüde, starter, rullid. Paar parema kvaliteediga pilti Kunagi vaja blokk pulbrisse viia, ärge hetkel tähele pange :lol:
Re: Kevin95'e Peugeot Speedfight 2 oi jaa ilus masin, Siin veel väheke pilte, kui see masin veel minukäes oli :wink: http://static1.fotoalbum.ee/photos/Tommy06/sets/567101/
Re: Kevin95'e Peugeot Speedfight 2 plokk oli minu mäletamist mööda norm, aga se variokaan tahab liivapritsi ja pulbrit :wink:
Re: Kevin95'e Peugeot Speedfight 2 See tagaporikas küll ilus pole, mulle meeldis ikka enne rohkem Eitea mis siin nii erilist on aga mulle meeldib see sp2
Re: Kevin95'e Peugeot Speedfight 2 No mulle meeldib ka undertailiga rohkem, aga kui ma selle sain, siis oli tagaporikas küljes :?
Re: Kevin95'e Peugeot Speedfight 2 Motorkiti undertaili kunagi vahetasingi, Punase Italkiti sportsüüte vastu TNT gondlid on maru kenad, aga mitte vastupidavad