Re: Kevini Aprilia SR50R " 2010.a Tean jah et kui mutrivõti ette tuleb siis peab hooldama ,aga tänu service manuaalile tean nüüd mida teha kah tuleb.
Re: Kevini Aprilia SR50R " 2010.a Sai siis üks sr originaal under ostetud ja seda natuke moditud . mis arvate sellisest.
Re: Kevini Aprilia SR50R " 2010.a Kle, see uskumatult kena. Ainult positiivne, et kena tehakse veel kenamaks.
Re: Kevini Aprilia SR50R " 2010.a edu sulle vihmaste ilmadega :lol: mõtlesin et teen endaoma kh selliseks ilusaks siledaks et katan augud kinni aga porika vajaduse tõttu jäi see tegemata aga muidu tundub suht kena ainult natuke tume, see sul rollerist tumedam ?
Re: Kevini Aprilia SR50R " 2010.a Tume on sellepärast et see on pritspahtel , valge värv tuleb veel , muidugi ma ei tea veel kas panen külge , lihtsalt tuli isu meisterdada. Ja mul enda rolleril on originaal koos porikaga küljes , selle ostsingi lisaks , et proovida mis saab kui augud kinni panna.
Re: Kevini Aprilia SR50R " 2010.a minu vana jah, aga ei see sile on väga hea, endalgi mõttes old teha ...
Re: Kevini Aprilia SR50R " 2010.a Tänud , see nädalavahetus ajan masina välja ning klõpsan ühed pildid kah
Re: Kevini Aprilia SR50R " 2010.a ABI VAJA !!!!!!!! Mure selline , et kui roller hakkab kohapealt ära minema siis hakkab mingi asi undama . kui kiirus läheb suuremaks siis kaob ära. Jama hakkas peale seda kui rolleril võetri piirajad maha.
Re: Kevini Aprilia SR50R " 2010.a ABI VAJA !!!!!!!! sumpast võeti piiraja ära ja hakkas kõvemat häält ehk tegema??
Re: Kevini Aprilia SR50R " 2010.a ABI VAJA !!!!!!!! Ei , asi pole sumpas , tundub rohkem kas siduri või siduri kella moodi olevat. Käisin ka motohoovis seal vahetati vedrud lahjemate vastu ja mingi aeg oli vaikus. Kas kellelgi veel on sellist jama olnud.
Re: Kevini Aprilia SR50R " 2010.a ABI VAJA !!!!!!!! Ei , sai alla pandud Leovince TT millega kaasnes 4.8g Rullid ja punased sidurivedrud. Sai pandud stock vedrud tagasi ning hääl käib palju lühemini kuid pole kadunud siiani.
Re: Kevini Aprilia SR50R " 2010.a ABI VAJA !!!!!!!! kas sul se hääl sis kh kui kohapeal gaasiga mängitada? nagu undaks või shiuke nata meenutab et tuul uhuks või ma ei tea kh :|
Re: Kevini Aprilia SR50R " 2010.a ABI VAJA !!!!!!!! Sai käidud motohoovis ning asi tehti korda nüüd kõik korras ja kohe viskan pildid ka üles uued