Re: Kevini Benelli 491 02 ((( uus värv peal ))) Kui sa velgedega teed sama mis mina siis on vbsee naq ühe tiimi rollerid ju :lol: hea koos ringi sõita 8)
Re: Kevini Benelli 491 02 ((( uus värv peal ))) Täna sai mõned pildid tehtud.(enamus vic sarnased aga vahet pole)
Re: Kevini Benelli 491 02 11.lehel mõned pildid eest tundub väga tühi olevat,paneks mingeid kleepse vms muidu ikkagi väga kena
Re: Kevini Benelli 491 02 11.lehel mõned pildid Ei taha päris nii julma ka teha naq ennem oli eest, tahaks jätta võimalikult palju seda ilusat pärla sätendust ikka. Aga midagi peab tegema jh.
Re: Kevini Benelli 491 02 11.lehel mõned pildid sa võiksid sinna esikondli eest vaadatuna vasakpoolsesse ülemisse nurka mingi stage6 tähed sisse lõigata ja siis valge võrk taha panna 8)
Re: Kevini Benelli 491 02 11.lehel mõned pildid allan sa oled nii loll et lõigu endale veenidesse s6 tähekesed. :lol:
Re: Kevini Benelli 491 02 11.lehel mõned pildid See oleks kole. Ja mul on juba värvitud ju.. enam ei saa midagi lõikuda.
Re: Kevini Benelli 491 02 11.lehel mõned pildid Eip ei lõigu ma midagi ma raiun sulle TMS tähed kirvega pähe!!!!!!
Re: Kevini Benelli 491 02 11.lehel mõned pildid Aitäh Aitäh, edu läheb vaja. Varsti uued kolvirõngad ja sumpa korda ja lasen timmi panna 8)
Re: Kevini Benelli 491 02 11.lehel mõned pildid Ma kohe pean ära mainima et kutt on ullu vaeva sellega näinud ja tegelikult on see ikka ääretult kobe benelli Stay tuned, homme timmima ! 8)
Re: Kevini Benelli 491 02 11.lehel mõned pildid tänud, tänud... Kui nüüd veel korralikult timmi ka saada oleks eriti hea
Re: Kevini Benelli 491 02 11.lehel mõned pildid Roller siis päris timmis pole.. suuremat düüsi oleks vaja. Aga sõita saab ja kokkutulekule saab minna.. Vahelduseks siis mingid lambist pildid ka telefoniga tehtud Aitäh siis Timole ja Stenile