Njaa,ega ma nüüd sellepärast rolli full customiks ei hakka ehitama et minutehtud pole,kuid siiski minuroll
Lol, te ikka haiged vennad Enne tõesti teen minamaha, kui tema, see oli juba ammu teostatud , a mul ükskõik ka, see ei loe, et mingi paar gondlit samad, kõik muu absull tuleb/on erinev.
Ega eriti ei hakka uuendama,esigondlile neid rullukuid vaja pole,lai lenks kaitseb...Kunagi vb suur ketas ette,riffelplaat ja no uus värv tuleb ka märtsis.
Kusjuures lenks võib ka kõveraks minna, aga ma loodan et team10-ga seda ei juhtu, sõbra tnt läks küll väga kõveraks.
team 10 ei usu küll, et kõveraks läheb, see ikka kõvasti kvaliteetsem kui mingi Tnt, ning Sander ka ju kukkunud ja pole selle lenksuga ju midagi juhtund.
starki pakk on põhiline sel amordi pildil ;D eja , teemasse ka , et kena roller on , need kleepsud muudavad seda asjalikumaks ,edu sulle .
Kaevan ka teema üles, Talv, nagu näha, hakkab läbi saama, ja oleks aeg hääled sisse lüüa. Märtsi lõpuks on masin pmst valmis
kas sellel dr silkul ja malossi kolvil need avad ja pordid samad v? muidu kena boosta shot ja dr ei kujuta ettegi asi peab vist mega pöördes olema kui liikuma hakkab?
Ta juba liikus varem ju,väga edukalt... Miks mootor alt on sellesüü, et kolb andis otsad ja minuviga ka et ma kohe dvi kõik laiali tänu sellele võtab aega kokkupanek(tahtsin teisi juppe panna aga tuleb sama set mis enne oli)