Olukord on suhteliselt kusine Säde läinud,homme hakkan testriga möllama ja kui sädet kätte ei saa siis kuhugi remonti. Probleem on selline siis. Lülitan süüte välja annan ühe korra kicki ,keeran süüte uuesti sisse säde on korraks ja kui peale seda välja keeran uuesti ja kicki annan siis on ka korraks säde.Kuigi süüde on väljas.
mul derbil oli siis säde nii et kui süüde oli väljas kui süüteluku juhe oli lahti ja siis vahepeal oli nii et säde üldse ei olnud nii. vaata suretus nupp ka üle
Uuematel r-il pole suretusnuppu kuid mähis vist katki. Kahed mähise pistiku klemmid ei anna voolu edasi.
RMS Silinder on müügis nüüd, kuna ta sai endale kasutajalt sajubatead korraliku malossi spordi. Kellel huvi RMS silindri vastu siis saatku pm kasutajale Kevinnn-
Nonii vahepeal on masinaga ikka midagi toimunud ka. See Malossi Sport mis ma kasutatult ostsin,oli kottis.Õnneks müüja kes selle mulle müüs oli üli norm ja ostis selle tagasi 8) Sai siis natuke mõeldud ja ostetud tutnõi Malossi Sport. Ostsin ka tutika küünlapiibu,mähise. Masin töötab praegu ilusti.
ei virgo ei anna midagi kade ka rsk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: