Kickassi Aprilia SR50R

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Kickass, Mai 25, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kamikaze

Kamikaze New Member

1,603
    0
    0
    Ei no tegelt, kui sa vaataksid videot natukene, siis aru saada ju, et keritud kiiremaks ja muidu võis tõesti mingi 6minta olla, aga see pohh.
    Ja nagu näha, siis terve foorum neid tähenärijaid täis :-x Nokivad ainult, ise lihtsalt kadedad jne....
    Sorry for OT 8)

2. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Kui ennem loeks eestpoolt, siis ta kirjutas et läks aega umbes 30min.

3. Kefka

Kefka Member

327
    0
    16
    Tra lugege teemat munnnnid.

4. Reiks-

Reiks- New Member

605
    0
    0
    täpselt, hakksin just kirjutama seda :D kõik sõimavad siin tähenärijateks, et tegelt 6minti ja bla bla bla , selleasemel, et korra eelmist lehekülge vaadata :D

5. Kickass

Kickass Member

706
    1
    16
    Noh eks siin igasugused tegijad rollerivennad võivad arutada kui juppideks jnejne ja mis veel kinni jäi, point polegi selles, ilmselt ei ole vaja palju ajuruumi et sellest aru saada, lihtsalt tegime video kuna oli vaja roller laiali kakkuda ja garaageris laua peal oli kaamera millele leidsime rakenduse lahti võtmise ajaks...
    Burnoudi ja siis nn hooramise ja rikkumisevahel mina isiklikult otsest seost ei näe omast kogemusest, mootori temp on koguaeg sama nagu sõiteski ja samas ei hoita tagapidureid peal nagu auto burnoudi ajal jne...Sama mis mingi 3min maanteel gaas põhjas sõita...
    Aga eks arvamusi on igasuguseid ja see on lihtsalt minu arvamus mis on aastatega kogemusest kujunenud:)
    Igaljuhul värv on valitud ja teen ilmselt pm rippoffi ühe saksa rolleri pealt aga ei muretse sellepärast eriti kuna see mulle meeldib endale:) Võibolla muudan veel otsust aga eks näis.

a ja ps nagu ytlesin siis oli tegeliku video pikkus 31min

6. Nihhuja

Nihhuja New Member

779
    0
    0
    mis laul videos?:D:D

7. skeleton02

skeleton02 New Member

995
    0
    0
    jätsin ka märgi maha.. :D

8. Kickass

Kickass Member

706
    1
    16

Masin preagu siis selline, kuna on pühadeaeg ja nv ka tagatipuks siis ei ole saanud kleepse teha vaid panin preagu need mis mul olemas olid aga lasen juurde teha vajalikke.
    Jah masin on järgi tehtud selle stage6 aprilia pealt ja põhjusega. Kuna mulle see väga meeldib ja tahtsin sellist siis ka tegin... Oli valida palju endatehtud disaine kah aga see selleks.

Igaljuhul nüüdsest tõusis hind 1600eurole. Mingi tingimisruum on kah... Aga muidugi panen enne kõik kleepsud jnejne. preagu asi poolik

9. TURBOon-

TURBOon- Member

789
    0
    16
    :eek: :eek: Super! :eek: :eek:
    Väga meeldib. :)

10. marekk

marekk Active Member

1,767
    0
    36
    ma vihkan sind

11. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    käib kah raskel ajal

12. Össs

Össs New Member

203
    0
    0
    AHHHHHHHHH???????? hüpersuper megailus värk :eek: :eek: :eek: :eek:

BIG LIKE JUBA PRAEGU !

13. soobapoiss

soobapoiss Active Member

1,231
    0
    36
    üüberkena lihtsalt sõnu ei jätku sellejaoks ju. suureks saan siis ostan ka sellise :lol: 8)

14. rraxx

rraxx New Member

193
    0
    0
    oijumal, j2lle midagi kena teinud vist :D

15. Kickass

Kickass Member

706
    1
    16
    maitea minuarust tal ei ole veel seda efekti mida ma saavutada tahtsin, peab ootama mingi esmasp teisip ehk saan kõik kleepsud sis vast on hea kah...

16. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    tahad midagi sellist teha?
    Mõnel peab iga väga hea käsi ja pea olema, et selliseid rollereid ehitada :lol: :lol:

17. Kickass

Kickass Member

706
    1
    16
    selle järgi tegingi jah. kaks tükki on neid tegelikult olemas, erinveate kleepsudega, ma teen kleepsud teise pealt ilmselt:)

18. VW_Motors

VW_Motors Super Moderaator Meeskonnaliige Super Moderaator

1,756
    0
    36
    Ehk kleepsud selle pealt?

Tõesti, üllatavalt armas tuli. :) :oops:

19. stenku

stenku New Member

341
    0
    0
    e:vw jõudis ette

20. Kickass

Kickass Member

706
    1
    16
    no midagi sarnast jah, mitte päris üks ühele aga pm. Ilmselt võtan ka eest selle kolmnurga ära aga eitea veel. Teie kiidusõnad tekitavad kohe tahte koju garaagerisse minna aga paraku pole seal väga midagi võimalik teha hetkel:D

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte