Re: kiku Aprilia Rally 70 olid sina eile mingi 11 paiku 6htul kunda ristis ? 2 inimest olid vist peal.
Re: kiku Aprilia Rally 70 Olin jh mina seal kunda ristis ja tipu kohta ei oska praegu t2pseid andmeid oelda :wink:
Re: kiku Aprilia Rally 70 ta tegi enne sissesõitu, sa aru sissesõitu tehaksegi mootorile koormust andmata.
Re: kiku Aprilia Rally 70 kui vihm üle jääb eks me siis teeme, aga spidost pole mõtet vast teha, seier ei jõua üldse kiirendusele järgi :lol:
Re: kiku Aprilia Rally 70 tra kust sa võtad et ta üldse ei liikunud, sa mingi lollakas v, ega kui ma täisgaasiga koguaeg ei lase siis see ei tähenda et ta üldse ei liigu.
Re: kiku Aprilia Rally 70 Millest sa j2reldad, et me 40-50km/h s6itsime? J2lle kuulmise j2rgi? :lol: Ja selgita t2psemalt kus me lasime 40-50km/h?
Re: kiku Aprilia Rally 70 Selle v2rvis mu klassivenna isa v2rvipystoliga ja v2rvitud on kvaliteetselt :wink:
Re: kiku Aprilia Rally 70 J2relikult sa siiski ei saa. Peale tankalat ubjasse sisse s6ites oli kiirus minu m2letamist mooda 70km/h. P2ris kindel ei ole selles aga 2kki kasutaja "copkilla" m2letab paremini?
Re: kiku Aprilia Rally 70 siis kui tankla juures olime siis oli kiirus vb mingi 50, sest enne meid jäi auto seisma, peale seda kuni linnani oli kiirus 70, ubjas ei mäletagi palju oli, kuid kui asulast välja sõitsime siis oli kiirus jälle 70.
Re: kiku Aprilia Rally 70 Mida te vaidlete siin ma ei saa aru. Hullemad kui 3 aastased. Masin on ilus muidu! Ma usun, et 80 km/h pole probleem.
Re: kiku Aprilia Rally 70 tra mida sa usud siin ? nägin seda 6htu jooksul mingi 5x linnas eri paigus ja no mingi t6mmet masinal ei olnud ja kiirust oli ka ehk 30-40km/H
Re: kiku Aprilia Rally 70 Selles on sul 6igus, et me vb 30-40km/h lasime. Loodetavasti sa m2letad, et t2navad olid vett t2is ja kiiremini s6ites oleks saanud tagaistuja sitaseks.
Re: kiku Aprilia Rally 70 Jah,püss sõidab norm.Ise sõitsin sellega ja laseb mingi 90 ilma probl. Ja nendel on siuke stiil sõita 40 km/h :lol:
Re: kiku Aprilia Rally 70 Õu tropp, kade oled, et endal nii head masinat ei ole? Midagi veel öelda tahad siis PS, hull kõva mees tuli välja nüüd.