Re: Kiluf77 ApriliaSR50R Pärnu mnt. allamäge? Kui "ei" siis võimatu ja kui "jah" siis peab ikka väga kõva kallak olema.. :lol: Maeisaa enda omagigi sirgel teel 92 kätte..
Re: Kiluf77 ApriliaSR50R nonoh ma olen ise wäga rõõmus masina üle, tõsiselt ilus ja suur on lihtsalt no, astub edasi ka mehiselt täna peaks saama ka numbri siis
Küsimus siis, lasen neljap. hoolduses ka piirajaid eemaldada...et millised piirajad eemaldatakse, millised jäetakse alles?
tänud sull drag ega ma ei hakkagi hullu panema, see on selleks, et masin liiguks mitte et ma saaks mingi kolmekümne alas 80km/h sõita
õige, kui masinal on piirajad peal siis see tahmab haigelt mootorit ja see stock sumpa pole eriline piiraja, linna sõiduks käib küll nüüd peaks vähemalt kiirendus piisavalt parem olema, et linnas mitte ette jääda.
a ilmselt mingid õliwahetused ja wärgid igaljuhul, palju masin wõiks wälja libiseda peale hooldust(piirajad ka maha) ja ainult sumpapiiraja jääb?
miks sa sumpa piiraja peale jätad? võta see ka ikka maha. siis lippab kusagil 80-95 välja. ise sain enda omaga 92gpssi
Suht mõtekas oli roller enne talve arvele võtta, et talvel ikka kindlustust maksta, kuigi sa ei sõida?
miks sa arvad, et ta kindlustuse ära maksis? äkki võttis kindlustuse ainult üheks kuuks? aga vb ei võtnudki kindlustust
wõtsin arwele, liikluskindlustus on tehtud aastaks(700 eek pole nii suur summa) ja kasko on ka nii, ma lähen nüüd hooldusesse, kui koju jõuan , annan teada, palju kiirust arendab ka