Kiluf77 ApriliaSR50R '08

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by kiluf77, Okt 23, 2008.

1. fenchu

fenchu Member

669
    0
    16
    palju sul piirajate maha v6tmine maksis ?

2. NRG

NRG Member

752
    0
    16
    ja nii neid rollereid arvele võetaksegi :| kas sellest mingit pääsu on või pannakse mingi kuupäev ja tolleks kuupäevaks peavad kõigil numbrid olemas vms :roll: igatahes hollandis ka numbrid aga niipalju kui ma sõpradega rääkind olen siis neil on lihtsalt numbrid aga ülevaatust pole et kui tahad sealt rollerit tuua siisi viskad lihtsalt numbri ahju :p
    aga kirjuta siis siis palju välja läheb ja palju kütet röövib peale piirajate eemaldamist :wink:

3. kiluf77

kiluf77 New Member

94
    0
    0
    uuuh, kütte kohta ei tea ...mingi 4/sajale wms? aga no, hooldus läks maskma 2500(2.5k tund, 5 tundi) kasko maksumust ei tea ...wõin wälja uurida ja öelda

4. kiluf77

kiluf77 New Member

94
    0
    0
    a :D kasko on 6000kr...aga see pole kohustuslik. liikluskindlustus ON kohustuslik, kui masin on arwele wõetud ja mul oli 700eek~aasta

5. -uku-

-uku- Member

84
    0
    6
    Sul läks hooldus 2500? :eek:

6. fenchu

fenchu Member

669
    0
    16
    ja aint piirajad maha ?

7. kiluf77

kiluf77 New Member

94
    0
    0
    piirajad ta tawaline esimene hooldus ka, naq õliwahetus ja muud möllud

8. Mihkel

Mihkel New Member

19
    0
    0
    See on ulme. Nad võtavad mingi 1800 .- sul piirajate eemaldamise eest :lol: . Minuarust on see jõhker hind ikka. Kas sul jäi garantiid ka? Ja palju välja jookseb nüüd? :p

9. fenchu

fenchu Member

669
    0
    16
    ?
    mul maksis essa hooldus 240.- ja öeldi et piirajate maha v6tmine on 1100.-

10. Mihkel

Mihkel New Member

19
    0
    0
    Minul oli esimene hooldus mingi 700 eeku :( Röövlid ma ütlen on need töölised. Ei hakkand küll piirajate maha võtmiseks hooldusesse minema..

11. kiluf77

kiluf77 New Member

94
    0
    0
    igaljuhul on mul garantii alles :D

12. fenchu

fenchu Member

669
    0
    16
    mhm kui ise v6tad siis garantii läheb nahhui

13. Mihkel

Mihkel New Member

19
    0
    0
    Kui ma maha võtsin, läksin hooldusesse ja ei tehtud midagi. Keegi pole midagi öelnud, et garantii on läinud vms. :roll:

14. fenchu

fenchu Member

669
    0
    16
    nojah aga kui mida p**se läheb siis nad saavad ju vaadata et kas on piirajad peal v6i ei .
    kui hoolduses lased v6tta siis nad märgivad sinna kuskile selle yles ju .

15. Ragnar

Ragnar New Member

369
    0
    0
    heh , endal oli sama värvilahendus stockina. Agajah , viska kleepsud nahhui ja ilusam kohe:D.

16. Reim0

Reim0 New Member

38
    0
    0
    Jah sul on garantii alles kuid enam ei ole viis aastat vaid nüüd aint üks aastaks garantiid :lol:

17. kiluf77

kiluf77 New Member

94
    0
    0
    veltmotost ostetud, alguses oli 2a. ja nüüd on ka 2a.
    ma ei tea, kleepsud mind ei sega eriti :p

18. SST

SST New Member

430
    0
    0
    nii kaua kui roller on kena ja terve ära hakka välimust puutumagi :p

Muretuid kilomeetreid :wink:

19. kiluf77

kiluf77 New Member

94
    0
    0
    ma arwan ka, et pole mõtet midagi wälimuses muuta :D hetkel näeb kena wälja ...eks siis hakkab mõtlema, kui kopp ees juba :lol:

20. Rauncc

Rauncc New Member

291
    0
    0
    Mul läks esimene hooldus koos piirajate eemaldamisega 980.- Tulemusega ma olin igati rahul kuna piirajad põhjalikult eemaldatud. Neid ise piirajate eemaldamisi nähtud ennemgi, üks vend viskas sportsummuti alla aga üks piiraja oli jäänd peale ja vend pani päris suure summa igasuguste rullide, vedrude, düüside alla ja siis lõpuks viis esindusse kus tal see piiraja avastati. . Ma ei taha sellega õelda, et sul see asi ei õnnestunud aga selle 300.- tehakse sul korralik töö ära.

Jaga seda lehte