Re: kirja491 keeway f-act project 2008 ( uus pilt ) spidokondliga on palju ilusam, ja ei saa aru mis sa need kulmud tegid .. :roll:
Re: kirja491 keeway f-act project 2008 ( uus pilt ) olen juba pannud tagasi spidokondlid ))) aga need kulmud lihstalt ei teadnud mis teha
Re: kirja491 keeway f-act project 2008 ( uus pilt ) milles seisneb projekt? et kui paned teise sumpa alla, siis on projket?
Re: kirja491 keeway f-act project 2008 ( uus pilt ) project on selles et talvel sellest rollerist j22b ainult raam kqik teised asjad tulevad uued
Re: kirja491 keeway f-act project 2008 ( uus pilt ) irw haha siis hakkan küll seda projekti jäägima kindlasti.
Re: kirja491 keeway f-act 2008 ( uus pilt ) masin tundub puhas ja hoolitsetud. Need kulmud võiksid ära kaotada ja rattapealse porika võiksid ka ära võtta. Näeks palju kenam välja. Kena f act 8)
Re: kirja491 keeway f-act 2008 ( uus pilt ) mmmm,aga müüsin talle sumpsi värki ütlen et siit võib isegi midagi tulla vennal pidid olema silku väntvõll asjad olemas
Re: kirja491 keeway f-act 2008 ( uus pilt ) Väga ilus sumpa ,aga sa võiks pildid veidi väiksemaks teha
Re: kirja491 keeway f-act 2008 ( uus pilt ) Estland =) aitäh )) ma juba tegelen sellega et teha pilte v2iksemalt
Re: kirja491 keeway f-act 2008 ( uus pilt ) jaa minu vana sumpa ei väga kena on said tolle mustuse ka sealt maha tubli!
Re: kirja491 keeway f-act 2008 ( uus pilt ) kui see sumps siis juba pane mingi 70cc silku kah soovitatav sport pro kuna sul ei hakka see 50cc tööle isegi malossile kange see sumpa proovitud asi prooivsin 50cc seda kui ka 70cc malossi spordile minekut pole.
Re: kirja491 keeway f-act 2008 ( uus pilt ) mul kerib stock 50naga küll selle sumpaga hästi edasi :roll: