Re: Kivi - MBK Nitro '01 ♠ Team DGAF ♠ mm võimalik. Ma eriti ennustus kunsti ei mõista kuid tänud siis täpsustamast.
Re: Kivi - MBK Nitro '01 ♠ Team DGAF ♠ Nii, pole ammu midagi kirjutanud. Masin hetkel maal, laiali. Silkupea tihendid olid ikka niivõrd räbalad juba, et enam ei pidanud midagi. Reedel või laupäeval lähen ostan uued tihendid ja siis masin liikvel jälle. Nädala lõpus tellin natuke uut kraami ka, eks millalgi väike up siis
Re: Kivi - MBK Nitro '01 ♠ Team DGAF ♠ Nädal aega masin vedeles kuuri all tihendite tõttu, tänane päeva sündmus:
Re: Kivi - MBK Nitro '01 ♠ Team DGAF ♠ olen ma vist ainuke loll, kes aru ei saa selle pildi põhimõttest?
Re: Kivi - MBK Nitro '01 ♠ Team DGAF ♠ põhimõte oli näidata, et masin nüüd korras ja sõidab. Spido trossiga on tal jahm veits pahasti
Re: Kivi - MBK Nitro '01 ♠ Team DGAF ♠ Norm ju. Pildil tehakse variolüket maanteel. Tegelt võis pigem kirjutada või teha siis video, et masin sõidab.
Re: Kivi - MBK Nitro '01 ♠ Team DGAF ♠ Ilmselgelt peab loll olema kui ei saa pildi põhimõttest aru spidotrossiga jap hetkel halvad lood ja kütti oli sitaks
Re: Kivi - MBK Nitro '01 ♠ Team DGAF ♠ Joujou siin dj mbk nitro, ostke mind ära ((((( Keerame veel rulli põhja
Re: Kivi - MBK Nitro '01 ♠ Team DGAF ♠ Natuke kehvasti läks aga mis sellest uus set tuleb ju MHR Team
Re: Kivi - MBK Nitro '01 ♠ Team DGAF ♠ Seekord ei tulnud tegelikult ühtegi trahvi. Teemasse nii palju juurde veel, et vaikselt tegelen kondlitega, et välimuselt vähe normaalsem välja näeks.
Re: Kivi - MBK Nitro '01 ♠ Team DGAF ♠ jepjep, üks ülisitt pilt ka uuest masinast ja õnnelikust omanikust: