kleepsud

Discussion in 'Klubist...' started by lauri554, Juuli 29, 2005.

1. alan25

alan25 New Member

67
    0
    0
    siit meeldib mulle vasajust tulbast kolmas ja paremast tulbast 5 :):)

2. ummy

ummy New Member

103
    0
    0
    ainult paremast tulbast viies, see esimesest kolmas on liiga nagu kiviaegne, kuna rolllerit siin peaks olema kiired ja moodsad (loe: kenad) siis võiks see olla midagi, mis seda ka iseloomustaks

3. _EQ_

_EQ_ New Member

70
    0
    0
    see paremalt viies on väga norm. kui sügav mõteliseks minna siis see kiri näitab et me ei ole ka täiuslikud:D (kuna seal oleks nagu mõned killud puudu) see ainult minu arvamus.;)

4. ummy

ummy New Member

103
    0
    0
    midagi sellist võiks olla mida saab gräffina asfaldine ''joonistada'' :) , suht kiiresti võks see võimalik olla ;)

5. SpC

SpC New Member

15
    0
    0
    et siis mingi shabloon? või mingi rolleriklubi oma bomm?

6. massu

massu Administraator Meeskonnaliige Administraator

2,331
    0
    36
    Asi peaks siiski võimalikult lihtne ja hästi loetav olema, need olid lihtsalt suvakad fondid mis välja tõin.
    Asfaldile joonistamine tooks jälle meile halba mainet, ning see ka karistatav!

7. ummy

ummy New Member

103
    0
    0
    nägid mis NPNK tegi, kas polnud mitte hea :D päris tore reklaam või mis ;) ja kui neid paar tükki maas on, ahh.... keda see ikka nii väga huvitab :) kui hakkame rääkima karistamisest, siis alustaks sellest, kellel on õigus üleüldse oma masinaid juhtida, hmm, piirkiirus 45km/h ........ njah, samuti karistatav ;)
    SpC mis bommi sa mõtled, ei suutnud aru saada :$

8. massu

2,331
    0
    36
    nooo fakk, ei õhuta illegaalsust!!! Ja NPNK asjast ei tea ma kah midagi, seega ei olnud neil vist just väga hea reklaam!

9. SpC

SpC New Member

15
    0
    0
    bomm see on nagu graffiti liik mis on tehtud kiiresti

10. ummy

ummy New Member

103
    0
    0
    see fakk on juba illegaalsus ;) ja kes õhutab? ma ple kellegil käskinud seda avalikele teedele minna sodima :) isegi kui see shabloon olemas oleks, seegi poleks veel õhutamine ;) aga kuna asi kiskus väga ot-ks siis mina lõpetaks selle siit kohast, st rohkem ei kommenteeri (loe: läbusta) seda teemat, aga mainida võiks veel et mina eelistaks seda logo enda kondli peale värvida ;) ikkagi etem, saan valida oma värvi mis meeldib ja vajadusel mitmevärvilist moodust kasutada, selle shablooni kavandi võiks visata netti, prindiks välja värviks siis ka ära kohe, hmm, muidugi paar kleepsu võiks ju ka olla aga eks värv püsib ka seal kauem :)
    edit: npnk oli vägev hansapanga kaubamärk
    ja see bomm, olen nüüd kohe targem, tänud ;)

11. lauri554

lauri554 Member

61
    0
    6
    Nii.Teeks enne suve need kleepsud ära.
    Siis saaks oma rollerit ilustada "rolleriklubi.org" kleepsuga:d
    Igastahes.Ise aitaksin sellele hea meelega kaasa, aga ei ole tutvusi selles valdkonnas.

12. alan25

alan25 New Member

67
    0
    0
    võiks jah need nyyd ära teha :D

13. massu

2,331
    0
    36
    WsaN pidi ju motopaksuga rääkima msnis :?

14. lauri554

lauri554 Member

61
    0
    6
    Wsan:D? njoo

15. lauri554

lauri554 Member

61
    0
    6
    Okei
    mis saab nende kleepsudega
    võiks tegemisse anda.

16. un-pro

un-pro New Member

28
    0
    0
    ma tean kus saaks kleepse teha kui teil kavand valmis ... hinnast ei oska veel öelda kuid ma saaks küsida !!

17. ummy

ummy New Member

103
    0
    0
    millal sa välja uurida saaks? selle kavandi tegemine oleks maksimaalselt paari päeva töö. kui mõte olemas siis paari tunni... massul loomulikult ;)

18. massu

2,331
    0
    36
    Muidugi, massul nupp võtab :wink:

19. lauri554

lauri554 Member

61
    0
    6
    *

Pmst tuleb minu teada selline kiri mitte mingi logo nii et uuri seda kleepsu värki ;)

20. right

right Bännitud Bännitud

42
    0
    0
    oleks ka huvitatud, et kleepsud saaks tehtud :D

Jaga seda lehte