Klassijuss on meil 5+ niiet orgunnib siis kui klass tahab, oleme käinud soomes-rootsis,lätis, siis sitaks kuskil klassiga bowlingus v megazones... venemaal olen ka koos kooliekskursiooniga käinud seal jäin õpsile ka raisk vahele natuke jokkis olin üldiselt kui viimane kord lätis käisime klassiga siis klassijuss(~30 aastane naine) teadis et me joome ei öelnud midagi jõi ise ka mingit rummikoolat vms meil oli igastahes temast rohkem jooke mingi 700 eest
Me pidime alguses minema aint enda klassiga, kuid siis tekkis inimeste arvuga probleeme, et vähe. Nüüd on klassireisist kujunenud koolireis :lol: Igatahes lähme juuni lõpus Leetu :wink:
Me lähme siis 28-30 mai Rootsi. Plaanis on ka "väiksed" joogid. Klassijuhataja pidi küll kotte kontrollima, aga ma usun, et kuidagi nihverdab ikka mööda.
Peale Jaanipäeva Venemaale minek, ma loodan et osad vennad jõuavad ikka kohale Kõik lendavad pohmelliga platsi vist aajaaa 3 päevane , venemalt vb smuugeldab midagi sissse vaatab.
Paar aastat tagasi käisime Lätis, see aasta Soome. Lätis oli huvitav, aga Soome reis tundub, et tuleb suhteliselt igav.
me oleks ka äärepealt läind, aga õpetaja arust oli see mõtetu , niiet , meil veel otsustamisel , tuleb vist jalgratta matk haapsallu , või taevaskotta nz tripp.
Me kamh, :wink: , mingi lätis,soomes ja eestipeal käind ekskursioonidel, eelmine aasta ei käind, pidime minema paariks päevaks saaremaale, aga no meil on ju niiet algul kõik rahabossis ja kui midagi maksta vaja siis ei olegi enam tulijaid :roll: .
Me läheme klassiga läbi Soome Rootsi. Plus veel kooli preemiareis parimatele õpilastele kuskile välismaale. Vahepeal oli midagi juttu Soome Fazeri tehasesse vms. Seal on nii, et kohapeal söö nii palju seda mida tahad aga kaasa ei tohi midagi võtta. 8)
Fazerist ei tohi jah midagi võtta, aga ma küll võtsin ja pärast kui ära minnakse siis fazer annab kommikotid ka kaasa. lihtsalt seest ei tohi midagi kaasa võtta.
Olen käinud seal Fazeris ,oipläää kus sai söödud ! Pärast oli üsna pähh olla ,aga bussi jõudsin siis kerge liiter ,kaks läks vett ja oli juba parem!
Järgmine reede Slovakkiasse siis, keegi ei oska väita missugused on Poola ja Slovakkia tüdrukud :lol: ? Poolakaid tean, et seal paljud litsid.
Käisime Saaremaal ja õpetajal oli nii pohhui, ta ise ka suht noor (27 vist) ning täielikult mõistis meid, kui me esimesel päeval igast poest nelipakkidega välja jalutasime ning viimasel shopingul kolme kärutäie alkoga bussi ette tulime, õnnestunud värk oli