Koolireisid ?

Discussion in 'Kool / Töö' started by Ergi, Okt 25, 2006.

1. Archerman

Archerman New Member

186
    0
    0
    Me lähme 20-ndal Soome-Rootsi tripile, mingi 2-3 päevane on. 8)

2. Silllu

Silllu New Member

50
    0
    0
    Klassijuss on meil 5+ niiet orgunnib siis kui klass tahab, oleme käinud soomes-rootsis,lätis, siis sitaks kuskil klassiga bowlingus v megazones... venemaal olen ka koos kooliekskursiooniga käinud seal jäin õpsile ka raisk vahele:D natuke jokkis olin:D:D:D üldiselt kui viimane kord lätis käisime klassiga siis klassijuss(~30 aastane naine) teadis et me joome:D ei öelnud midagi jõi ise ka mingit rummikoolat vms:D meil oli igastahes temast rohkem jooke:D
    mingi 700 eest:D :D :D

3. doffen

doffen New Member

102
    0
    0
    Me pidime alguses minema aint enda klassiga, kuid siis tekkis inimeste arvuga probleeme, et vähe. Nüüd on klassireisist kujunenud koolireis :lol:
    Igatahes lähme juuni lõpus Leetu :wink:

4. rolluman

rolluman New Member

14
    0
    0
    Me lähme siis 28-30 mai Rootsi. Plaanis on ka "väiksed" joogid. Klassijuhataja pidi küll kotte kontrollima, aga ma usun, et kuidagi nihverdab ikka mööda.

5. Cuum

Cuum Guest

0
    0
    0
    Peale Jaanipäeva Venemaale minek, ma loodan et osad vennad jõuavad ikka kohale :D
    Kõik lendavad pohmelliga platsi vist :D aajaaa 3 päevane , venemalt vb smuugeldab midagi sissse :D vaatab.

6. rainerros

rainerros New Member

795
    0
    0
    mingi 18 juuni reisile klassiga , seekord jääme Eesti piiresse e. siis läheme Kihnu saarele ,

7. kohilapoy

kohilapoy Active Member

1,233
    0
    36
    :D meile räägiti tegelt et 10-11 juuni :lol:
    aga jh hakkade kaa jooma seal ? :lol:

8. katu.

katu. New Member

35
    0
    0
    Paar aastat tagasi käisime Lätis, see aasta Soome.
    Lätis oli huvitav, aga Soome reis tundub, et tuleb suhteliselt igav. :D

9. monkeyboy953

monkeyboy953 Member

78
    0
    6
    Sama siin ,,, 3 päevaks aga siis tuleb ennast täiesti kasti juua :lol:

10. beeec

beeec New Member

30
    0
    0
    me oleks ka äärepealt läind, aga õpetaja arust oli see mõtetu , niiet , meil veel otsustamisel , tuleb vist jalgratta matk haapsallu , või taevaskotta nz tripp. :D

11. -kevin-

-kevin- New Member

116
    0
    0
    Me kamh, :wink: , mingi lätis,soomes ja eestipeal käind ekskursioonidel, eelmine aasta ei käind, pidime minema paariks päevaks saaremaale, aga no meil on ju niiet algul kõik rahabossis ja kui midagi maksta vaja siis ei olegi enam tulijaid :roll: .

12. mikk339

mikk339 New Member

128
    0
    0
    Me läheme klassiga läbi Soome Rootsi.
    Plus veel kooli preemiareis parimatele õpilastele kuskile välismaale. Vahepeal oli midagi juttu Soome Fazeri tehasesse vms. Seal on nii, et kohapeal söö nii palju seda mida tahad aga kaasa ei tohi midagi võtta. 8)

13. Silllu

Silllu New Member

50
    0
    0
    Fazerist ei tohi jah midagi võtta, aga ma küll võtsin ja pärast kui ära minnakse siis fazer annab kommikotid ka kaasa. lihtsalt seest ei tohi midagi kaasa võtta.

14. Kunnar

Kunnar New Member

237
    0
    0
    Olen käinud seal Fazeris ,oipläää kus sai söödud ! Pärast oli üsna pähh olla ,aga bussi jõudsin siis kerge liiter ,kaks läks vett ja oli juba parem!

15. verxXx

verxXx Member

172
    0
    16
    Samuti 25.mail lähme klassiga Rootsi see on vist see aasta suht lemmik koht klassidel. :p

16. katu.

katu. New Member

35
    0
    0
    preemiareisiga ka Soome kolmapäeval.

17. -Jonx-

-Jonx- New Member

93
    0
    0
    minu klassi reisid - annelinnast kõik bussi peale, paar tiiru ümber linna ja 30 min. prst tagasi.

18. brooker

brooker Member

516
    0
    16
    See aasta kõik lõhkesid liiga palju ning ei lähegi kuhugi.

19. Ergi

Ergi New Member

128
    0
    0
    Järgmine reede Slovakkiasse siis, keegi ei oska väita missugused on Poola ja Slovakkia tüdrukud :lol: ?
    Poolakaid tean, et seal paljud litsid. :D

20. seeolenmina

seeolenmina New Member

337
    0
    0
    Käisime Saaremaal ja õpetajal oli nii pohhui, ta ise ka suht noor (27 vist) ning täielikult mõistis meid, kui me esimesel päeval igast poest nelipakkidega välja jalutasime ning viimasel shopingul kolme kärutäie alkoga bussi ette tulime, õnnestunud värk oli :)

Jaga seda lehte