Kossuri Yamaha aerox

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Kossur, Aug 24, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. NaeruK

NaeruK New Member

453
    0
    0
    Eks sul muud üle jää kui korda teha jälle.
    Vähemalt said tagasi (Y)

2. tms

tms New Member

1,192
    0
    0
    selge,kuid millal seda siis nn.lives näidati,ei juhtunud nägema.....

3. NaeruK

NaeruK New Member

453
    0
    0
  4. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    osta seda möginat mis värvi üleskeedab , see kas keedab aind sprey üles või siis sitemal juhul kogu värvi ;)

5. Kossur

Kossur Member

349
    0
    18

see kes mul rolleri värvis vaatab mul selle mingi päev üle, et mis teha annab. Usun, et pean rolleri nullist jälle üles ehitama. Mootoribloki ja värgid ka uuuesti värvima. Saab nokitseda:)

6. matupoiss

matupoiss New Member

257
    0
    0
  7. Harrix

Harrix New Member

517
    0
    0
    Tore et tagasi said selle. Tra venelased on sellised roti näod. Mis kell see oli kui sulle helistati politseist et tulgu rolleri juurde?

Rikusid sitaks ilusa värvi ära. Väga ilus roller oli jh. Tee sama värviga uuesti.

8. Kossur

Kossur Member

349
    0
    18
    Mingi poole ühe paiku helistas politsei, et võin vaatama tulla kas on ikka minu oma. Ma olin ise ka linnas vihje peale seda otsimas.
    Ennast küll videost ära ei tunne:D:D intervjuu oli esimese õhina peal tehtud:D:D

9. Kossur

Kossur Member

349
    0
    18
    Tere jälle

Proovisin siis asja käsile võtta ja midagi liikuma panna. Rääkisin uurijaga ja oleks vaja teha kahjunõue. Ehk. Kas keegi oskab aidata kuidas või kelle kaudu mul oleks võimalik teha selline asi? Rolleri kahju kokku arvutamine ja rikutud asjad paberile kirja panna. Firmale võiks kasulik ka olla kui ma pärast need jupid selle firma kaudu tellin. Camex ??? või on eestis ka veel midagi.

10. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36
    yamahakeskus , ap-moto,mulgimoto mis iganes

11. Kossur

Kossur Member

349
    0
    18

rääkisin ap-motoga. Nad vaatavad üle asja

12. Harrix

Harrix New Member

517
    0
    0
    Ma soovitaks lasta kellegil oma sõbral asjatundjal või kellegil tuttaval üle vaadata, kuna nagu arvata võib siis kui lähed sinna jutuga et kontrollige üle mis vaja uued tellida vms:) siis raudselt panevad mõned üleliigsed osad juurde ning tellimise raha panevad oma tasku:) Ühel sõbral on nii olnud mul, kuiig ma ei mäelta kust ta käis remondis rolleriga.

13. Sr70r.

Sr70r. New Member

228
    0
    0
    noo aga ega tema ei pea maksma parandust kinni juu ? või eksin ?

14. sYnc

sYnc Active Member

1,454
    0
    36
    pmst see nii et nad peaksid kirja panema kõikide asjade hind mis *PIIKS* keerati paberi peale, ja siis tsekina andma, et vot nii palju läks selle korda tegemine maksma. Selle järgi peaks need vennad siis maksma sulle pappi 8)

15. Sr70r.

Sr70r. New Member

228
    0
    0
    just ,see et nad midagi ise tasku panevad kossurile miinuseks ei tule .

16. Harrix

Harrix New Member

517
    0
    0
    No siis jh selge. Kui varganäod selle kinni maksavad. Siis võib lausa vigu rohkem leida:)

17. sYnc

sYnc Active Member

1,454
    0
    36
    täpselt !

18. -Aston-

-Aston- Active Member

1,339
    0
    36
    Ärge üle ka pingutage. Mida väiksem on summa, seda tõenäolisem on raha kättesaamine varastelt.
    Kahtlen, et nende vassiilide pangakontodelt suured rahasummad läbi käivad. (Kui neil üldse pangakonto olema peaks, sest konto arest on ainuke viis raha "vägisi" ära võtmiseks)

19. Kossur

Kossur Member

349
    0
    18

Mis sa teed nalja v????? Loe nüüd uuesti esimesed kaks lauset üle. Mul on jumala pohhhui. Mina teen selle kahjunõude nii suure kui see tuleb. Kõik asjad mis vähegi silma jääb pannakse kirja. Kui nad tulevad poole miljonise autoga varastama siis küll nad hakkavad maksma ka. Kas olid need siis vargad või olid nad kuidagi asjaga seotud kes saadi sealt rolleri pealt kätte. Mida suurem summa seda tõsisem on karistus ja hagi esitan ma nagunii. Kohtus ei ole küsimustki kas võidan. Kui nad saadakse kaameras kätte. Ja varastamine on ka kaamerate peal. Tingimisi karistus on märk edaspidiseks eluks.

20. Cheiver

Cheiver New Member

458
    0
    0
    Pangakonto tõmmatakse miinustesse ka ju kui vaja. Streetrace foorumis on paljudel sellega probleeme olnud.
    Konto on neil kindlalt,aga raha peal ei pruugi olla.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte