Lilla oli tõesti ilus jah. Tahtsin mingit uut värvi proovida ja olen praeguse tulemusega ka väga rahul.
Vägagi kena ja minu jaoks on positiivne ka see, et tehtud on kõik korralikult mitte niisama rääkides mida kõike teha tahaks mingi pool aastat ennem kui tegutsema hakatakse
Nii. Üle väga pika aja sai masin käima pandud. Tekkis selline küsimus. Rolleril oli enne probleem kõrgetel pööretel töötamisega millele sain leevendust kui vahetasin "tuuning" kiilu originaali vastu. Nüüd kui see korras siis tundub nagu kohapealt minnes oleks sama asi mis enne kõrgetel pööretel. Viimati kui ma kiilu vahetasin originaali vastu, siis vahetasin ka küünla uue vastu ära ja kõik tundus siis mingi aeg justkui korras. Minu küsimus: Kui süüde on vale, kas siis võib see küünla ka ära rikkuda ? Tänud
Võimalik, kuid vähe tõenäoline. Tuuningkiiluga, kui kõik muu süütest originaal(pole mähise alusplaati keeratud ega midagi) süüde ei saa vale olla.
Süüdet on ise moditud ka ( mitte minu poolt ). Originaal süüde on, mis varajasemaks keeratud. Lisaks on veel cdi, mis pidi kõrgetel pööretel süütenurka muutma. Sellepärast küsingi, et kui seal midagi süütega valesti on sutsu. Kas siis saab küünal perse minna. Lihtne on uut küll osta aga mis enne poodi ronin kui ei pruugi sellesgi asi olla.
Ei väga kena rox. Aga palju seda syydet keeratud on ja kuhu poole on moditud syyteplaat ? Kysin sellepärast,et kes neid "toptuunereid"teab.Ise modisin vasakule poole ehk siis nysisin viiliga nii umbes pool senti paremat äärt :roll:
Tavaliselt võiks ikka ära mõõta palju keerad, tee seda kas nurgaratta või mikromeetriga. Paari millimeetri täpsusega peab keerama seda. Kossur, aru saab et liiga varane kahest asjast, masin hakkab detoneeruma(jube hapu hais summutist) ning ei lähe absoluutselt korralikult pöörde, kõrgematel pööretel nagu tõmbaks kinni.
Nagu eelmise lahenduse puhulgi, jääb silma valge iste ja mono. Muidu tõesti hea tööga hakkama saanud. Varastelt mingit raha ka ilmus sulle kätte, või siiamaani "tegeletakse" sellega?
Algul pidasin kindlat arvet palju on läinud rolleri ülesehitamiseks aga mingil hetkel kadus järg ära ja tšekid läksid kaduma. Palju oli ka plaaniväliseid oste. Spido nt ei plaaninudki panna aga seegi on üsna kallis asi. Üsna palju häid diile sai ka tehtud. Ehitasin pigem ehitamise pärast, mitte sõitmise. Praegu on uus projekt mõttes. Tahaks teha Booster spiritist midagi. Uurin võimalikke variante.
vahepeal tekib isu jälle midagi uut ja ilusat ehitada. Sõita nagu väga ei tahagi. Tõstan teemat, et uuemad kasututajad ka näeksid, mida vanemad RK kasutajad ehitasid.
Lugesin siin, et oli huvi Boostri vastu? oleks pakkuda, või näiteks vahetada selle samuse aeroxi vastu. mootoris on kõik uus sees ja sõitnud ei ole veel midagi.(mootor alles kokkupanemisel)
Väga naeruväärne pakkumine. Eriti veel, et mingi boosta siukese iluduse vastu. Mees mõtle enne kui pakkumise teed
Väga naeruväärne pakkumine. Eriti veel, et mingi boosta siukese iluduse vastu. Mees mõtle enne kui pakkumise teed
Kunagi oli jah huvi Seda rollerit ma nüüd küll vahetama ei hakka. Liiga palju südant ja raha on selle sisse läinud. Las seisab garaažis ja ootab suviseid üksikuid kilomeetreid. Pigem tahaks ehitada midagi muud veel selle rolleri kõrvale.