Kristjani Aprilia Sr 50R Spains No´1 2007.

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Kristjan, Jun 22, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zann

zann Member

247
    0
    16
    Re: Kristjani Aprilia Sr 50 r Spains NO.1

aga see 11v pole ka väga hull juu, sellega saab veel vabalt starterist tööle. isegi 8,5 saab veel tööle:D järgi testitud:D

2. Kristjan

Kristjan New Member

531
    0
    0

Muidugi saab tööle aga ta vaikselt langes veel aga geneka tapab lõpuks ära aga huvitav milline kondekas osta?
    Oskab keegi aidata?

3. Robskar

Robskar New Member

614
    0
    0

Ütle ,kas sa panid ühe xenoni KORRAGA taha, või 2? kaua ta põles sul?
    kuidas sa ühendasid? otse akult? tule pistikust?
    Väga huvitav igaljuhul. .=/

4. Kristjan

Kristjan New Member

531
    0
    0

Alguses proovisime otse tule pistikust sealt ta ei teinud absoluutselt midagi, pärast panime akule ja hakkas kohe tööle ja siis hakkasgi aku pinge kaduma! põles mingi 2-3 minutit!

5. Robskar

Robskar New Member

614
    0
    0

No,aa siis on midagi võssa.
    Otse tulepistikust ei saagi töödata. SEST lähitulele/kaugutulele tleb vool OTSE genekalt, läbi releede( vist). {loogiliselt võttes peaks, sest muidu vist ju põleks pirnid läbi, sest usun,et genekas laeb täis litiga lastes ikk amingine 13,8V vms.}.

No , mai saa aru. Sul akuga midagi piiks? Mul 4ah mingine uus aku, suvest. ja no, põles 5min ühekorra, siis vist polnud aku laaadijat taga, ja siis tõmbas 12.8V mingine 12.4V-le. Aga, kui aku laadija taga oli, siis, siis jäi sinna 12.6-le püsima ikka, alla nagu ei läind. Ning, siis algul kui proovisin, klõbistasin nagu koguaeg sisse/välja( peaks ju tohutult võtma akut) oli hiljem ikka testri järgi 12.6V. See oli siis algul, kui ei laadind akut.

Mul hetkel endal muidu nii,et see juhe, mis läheb Tulede ON/OFF lüliti( esi tulede oma) tagant ära võetud, ja sinna ühendatud tuut-tuut :D juhe . Töötab väga edukalt. Peaksgi mõnipäev proovima, laeks aku täis korralikult, ning jätaks mingi 10-15 min sisse.

edit: või no, äkki sul mingi kõvasti võimsamad.
    35W ikka? Või 55?

6. Kristjan

Kristjan New Member

531
    0
    0

35W ikka jah täna konsulteerin veel sõbraga, et äkki ikka ostan kondeka ja loogiliselt võttes siis peaks kõik väga hea olema!
    Aga huvitav kui võimast kondekat oleks vaja!? Aku PEAKS olema korras!

7. Kristjan

Kristjan New Member

531
    0
    0

Mõtlesin ja mõtlesin jõutsin järeldusele, et panen xenoni ette, kaug tule sisse, et saaks vahest blingida!
    Kondekat ei osta kuna sellest pole kasu!
    Loodetavasti saan kuskilt digika ka siis saan ka teile pilte panna!

Kui kellegil on ideid olen valmis kuulama!

8. individual

individual New Member

71
    0
    0

9. Kristjan

Kristjan New Member

531
    0
    0

Ei teinud aga varsti läheb uuesti sisse siis saab pilte!

10. individual

individual New Member

71
    0
    0

oot nagu ma õigesti aru sain myyd yhe bloki maha ja yhe jätad endale?aga pane hoopis lähitule asemele..või noh vähemalt paneks..sest palju ma selle kaugtulega ikka sõidaks.. no ja see oleks ka sellel juhul kui mul oleks sr50r sest sellel suht tugevad esituled. nohaj..ma igaljuhul teeks nii..:D

11. Kristjan

Kristjan New Member

531
    0
    0

Sellepärast panen kaug tule kuna arvatavasti jookseb aku mõne ajaga tühjaks ja ega linnas kaug tulega ei sõida ju :D

12. individual

individual New Member

71
    0
    0

Kui sa paned ainult yhe bloki siis on ju poole väiksem võimalus aku kotti lasta. Järelikult minu arust võiksid ükspäev proovida kasvõ nii et paned xenoni lähituleks ja lased sellega ringi nii 2-3 tundi..

13. Kristjan

Kristjan New Member

531
    0
    0

Aku pinge langeb 11,5 voldini ja see pole hea, et koguaeg genekas laeb täie võimsusega!
    Kui leiutad mingi võimaluse, et genekas laeks rohkem siis anna teada!
    Ega kui põleb nt lähi tuli (xenon) siis põleb ta ühe bloki pealt aga kui põleb nt kaug tuli siis võtab voolu kaug tule blokk.
    Kaks blokki ei võta ühel ja samal ajal voolu ainult siis kui lülitan!

Endale teen sellise süsteemi, et kohe kui süüte sisse panen hakkab lähi tuli põlema (Mitte xenon) kuna muud võimalust pole ja mingit lülitit ma ka kuhugile panna ei taha, ei raatsi plastikuid lõhkuma hakata.

14. individual

individual New Member

71
    0
    0

Endale teen sellise süsteemi, et kohe kui süüte sisse panen hakkab lähi tuli põlema (Mitte xenon) kuna muud võimalust pole ja mingit lülitit ma ka kuhugile panna ei taha, ei raatsi plastikuid lõhkuma hakata.[/quote]

einoh sinu roller, ise tead kuidas parem on või oleks..
    Igatahes edu sulle aretamises ja proovimises.:D Ole tugev!

15. BikeWorld

BikeWorld Member

417
    0
    16

Miks mitte? Enamus sikleid sõidab, mina sõidan ka, päeval vähemalt on koguaeg täistuled peal.

16. Robskar

Robskar New Member

614
    0
    0

Mis kuradi tuumafüüsikat te teete selle xenoniga,et teil akud kohe kottis, ja maitea, genekas laeb isenesest 100%, ja 21 imet veel?

Õudne lausa. kuidas minu aku 12.6-12.7V peale pidama jääb, kui mingine hädine akulaadija taga, ning laeb esimeses asmtes( 95% olen kindel,et rolleri genekas laeb iseig 50km/h sõites rohkem).

+, Kas rolleriga pole nii,et genekas laeb täpslet nii, kui kiirelt sa sõidad, muidugi seal tippkiirusel või noh, kuskil suurtematel kiirustel hakkab segama pingeregulaator, mis ei lase üle 13.8V vist laadida täisgaasil? ( kunagi diol sai möödetud, ja isa 125cc italjetil oli sama). Nii, selle järgi ei saa sul genekas näiteks tühikäigul tuksudes ise midagi "reguleerida" kõvasti ta laeb, olgu kasvõi akus 6V!. Kindel pole, aga nii võtab minu mõistus.

edit:
    Blokid on 1:1-le ju. Pirnid samuti . lähituli/kaugtuli loeb nii sinu, kui minu rolleril ainult sellest reflektorist( see sõna sai küll nüüd valesti).

perse,Kui täna satun keldri, panen kohe xenoni taha, ja uuesti akulaadija esimesse asendisse. Vaatan, las põleb nii kaua, kiu olen seal.

To bikerword vms. Aeroxil on kõvasti "halvemad" tuled ka, sp, uuema hiinakaga, või sr-iga sa vaevalt sõidad linnas täistuledega, väga näkku näitab ikka.

17. BikeWorld

BikeWorld Member

417
    0
    16

Tean jah, et Aeroxil sitad tuled, mina sõidaks ikka. Paljud suured siklid sõidavad ka. Nii oled paremini märgatav.
    Aga jah, eks see rohkem igaühe enda valik.

18. Kristjan

Kristjan New Member

531
    0
    0

Sõnastasin vb natuke valesti pirni-bloki asja!
    Ei mõtle me mingit tuuma füüsikat välja vaid teeme seda nii kuis vaja teha on!
    Kui te kõik nii targad olete siis seletage miks Naxitrallil genekas ei lae? Ma ei usu, et ta midagi valesti ühendas kuna minul on sama asi ja Naxitrall on ainuke kes sellega sõitnud on.

Sr-iga tõesti linnas kaug tulega ei sõida kuna tõsiselt närvi ajab kui mingi vend sul täis tuledega perses kinni on!
    Robska miks sa just signaali juhtmest voolu võtsid sama hästi võib ju ka akult vedada!
    Ärge unustage seda, et minul pole tulede ON - OFF lülitit! Oleks mul see siis oleks asi ammu lahendatud aga nagu ennem mainisin siis ma ei taha panna mingit koledat lülitit ega kondli sisse auku teha!

19. Robskar

Robskar New Member

614
    0
    0

Miks ma otse akult ei pannud? just täpselt sama asja pärast, nagu sinagi, et mina ei soovind ka eraldi lülitit.
    Signaali juhtmest vool võttes ongi otse akult.Tundus ainuke normaalne/hea lahendus/ esimene asi mis pähe kargas.

Ega, see nüüd kindlasti ei loe, kust vool võetud, või mis iganes.

naxitrallil ei lae genekas? varem oli tal aku õhtal, nüüd juba genekas. huvitav asjade kulg. Tal ju nii lähi, kui kaug tuli xenon.
    Huvitav, kui ma enda sp ostsin, oli sellel ka aku perses. Nagu, korra tõmbas starterist,aga peale selle oli ka kõik, seega genekas laadis ka koguaeg ju. Ikka töötab.

Veel. Üks xenonite müüa ültes,et tema pani enda atv-le peale. ütles,et aku on nüüdsest rohkem täis, kui varem halogeenidega.

Äkki on meil nii erinevad xenonid?

20. muhahaaa

muhahaaa Active Member

1,416
    0
    36

Pane see xenoon kaugtuleks ja probleem lahendatud ;)
    Kui tahad blingida siis lülitad kaugtule sisse

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte