Kristjani Aprilia Sr 50R Spains No´1 2007.

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Kristjan, Jun 22, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kristjan

Kristjan New Member

531
    0
    0
    Re: Kristjani Aprilia Sr 50 r Spains NO.1

Ei tea ei usu tegelt, et erinevad!

Arvatavsti teen nii, et panen kaug tuleks esialgu hiljem kui olen praktikas kogenud seda, et genekas ilusti laeb ja kõik on korras siis pole mul raske teist blokki ja pirni juurde osta, vb mul on siis see üks mida müün ikka alles!
    Ma ei öelnud, et Naxitrallil genekas perses vaid lihtsalt mainisin seda, et minul sama probleem!
    Arvan, et vean samuti signaali omast juhtme.

Robskar kui sa oled nii kõva Xenonite mees siis tule Tallinnasse ma annan sulle veel 500,- peale ja pakun öö maja ka kui vaja :D :lol:

2. naxi

naxi New Member

60
    0
    0

ohjummal küll mis teema siin käib :D nagu teine RK@chat teema..rolleri genekas ei jaksa lihtsalt neid xenoneid tööle panna..ja ei jõua niipalju ampreid välja anda et akut laeks...endaomal hakkan katsetama pingeregulaatori vahelt ära võtmist...aga vaatab mis saab..

3. Robskar

Robskar New Member

614
    0
    0

Naxitrall, kas sul on otse genekalt? või ikka akult?
    no tõesti maitea, kuis teil nii sitaks võtab. ei anna rahu, nii kui mingi päev tegema võrri, panen taha xenoni. vaatan.

kristjan, mitte, et ma ilge xenonimeesoleks,aga no, huvitavalt palju röövib teil see xenon .

4. Kristjan

Kristjan New Member

531
    0
    0

Seda ma olen üritanud neile seletada juba pikalt! :lol:
    Robskar ma niisama...
    Naxitrallil peaks olema akult ja see on täiesti õige jutt, et rolleri genekas ei suuda nii palju ampreid välja anda ise olen katsetanud.

5. Kickass

Kickass Member

706
    1
    16

nookei aga kaua se aku sis teoreetiliselt vastu peab. mina leiutasin päevasõiduks alternatiivi aga tekib ka juba hirm ,sõidan mingi tartust võrru öösel ja pooleteepeal aku vitus. sis on kyl jama

6. Kristjan

Kristjan New Member

531
    0
    0

Hetkel ei oska öelda aga umbes ma arvan mingi päev koos starterist käivitamisega!
    Aga ma hakkan päeval sõitma tavalise tulega ja siis kui on vaja blingida siis Xenoniga! :)

7. grimes

grimes New Member

21
    0
    0

Hmm... ma kaa aru ei saa, mis moodi teil xenon nii palju voolu tarvitab :roll:
    Sest xenon peaks tegelt võtma vähem voolu kui tavaline pirn. Ja seda ka minu sixil nii on...
    Sest ampermeeter kõigub vähem vms...
    Xenon pirn on 35W ja tavaline halogeen pirn on 55W.... Niiet ma ei tea, mõte jookseb kinni kohe :eek:

8. Kristjan

Kristjan New Member

531
    0
    0

Arvesta sellega, et SR-il on STOCK-is 35w pirn ja sain ka Xenoni 35w ise arvan, et kõrgpinge blokk neelab enamus voolu ära!

9. Robskar

Robskar New Member

614
    0
    0

Nonii. Täna käisin natukene keldris. 19:33 panin xenoni tööle, ja esimeses astmes aku laadija sabas akul.. Vaatasin, et langeb ikka kuradima pea 11V-ni. hea küll, panin 2 astme peale aku laadija. Laksas kohe 13V. Ja ,siis jäigi, 12.4V vist nägin korra. Põles 20:20 -ni peaaaegu. Vahepeal panin jälle 1 astme peale laadija, siis jäi ka sinna 12V juurde seisma,ning siis panin 2 astme peale tagasi. Hiljem mõõtsin , palju see akulaadija siis laeb( maitea, kas nii võib vms.). Testeri pluss plussi, ja miinus miinusesse, ja eismeses astmes oli ~11.6V, ning 2 asmtes oli mingi ~12.6 vist. Seega, ei olegi nii hull.Loodan,et rolleri genekas saab hakkama küll.

Aga, hoopis hullem asi, mis ma avastasin. ossakurat, kus see xenon siiski kütab, vbl läheb originaaliga ka nii soojaks, peaks proovima. Näppu ei saandgi lõpus vastas hoida seal kuplil, nagu sees tulel. aga, kui naxitrallil midagi ära pole suland, siis vast ei sula mul ka, ning sõidu ajal ju õhk ikka midagi liigub. :)

Aga, samas, originaal pirnidega sai sügisel viimaste külmadega sõidetud, siis nii kui rolleri pealt maha sai, soojendasin alati natukene esitulede pealt käsi, seega küttis vast originaal ka siiski : ) isenesest klaas ei läindgi nii kuumaks.

edit: ma lihtsalt lubasin üle mõõta , ning siis postitasingi siia :)

10. Kristjan

Kristjan New Member

531
    0
    0

Endal pole olnud aega rolleriga tegeleda kuna ise hetkel olen haige!
    Nii kui terveks saan siis hakkan tegelema!

11. Kristjan

Kristjan New Member

531
    0
    0

Täna sai siis Ap-s hoolduses käidud asjad mis vahetati:
    1) Reduktori õli
    2) Malossi rihm ( Ei tea täpset mudelit peab Priidu käest uurima )
    3) Malossi variaatori rullid 7,2g
    4) Malossi Red Sponge õhufilter
    5) Süüteküünal NGK R
    6) Õhufiltri lõdvik
    7) Õlipumba rihm
    8 ) Simmerling ( Läks garantii alla )

Rihm oli omadega jummala läbi aga õnneks saime õigel ajal jaole, Priit pesi ka variaatori seest täiesti läikivaks ja puhtaks :D
    Kokkuvõttes väga korralik töö! :wink: Aga rihm muidugi libiseb ka väga räigelt präegu!

12. Kristjan

Kristjan New Member

531
    0
    0

Milline Stage6 siduri trummel on parem kas Clutch bell Stage6? Või Clutch Bell Stage6 R/T?
    Odavam või kallim?

Oskab keegi midagi öelda või kommenteerida?

Uue siduri tellin ka varsti Stage 6 oma arvatavasti.

13. muhahaaa

muhahaaa Active Member

1,416
    0
    36

See odavam on täesti piisav :wink:

14. Kristjan

Kristjan New Member

531
    0
    0

Varsti tellin Ken-i käest asjad ära, siduri vahetan ära sellepärast, et sidur viliseb imelikult kiirendades!

15. Kristjan

Kristjan New Member

531
    0
    0

Sidur vahetatud enam ei vilise ka....
    Aga tekkis uus probleem nimelt esimesed amordid on läbi :D Teisipäeval siis Ap-sse vahetusse!
    Ostsin ka uued piduri klotsid nii ette kui taha (Malossi)
    Kolmapäeval ka uued rehvid ette, taha ( Pirelli EVO 22 )

16. maittt

maittt New Member

694
    0
    0

nyyd on masin jälle tagarattttttarelllv :lol: kristjan lubas oma rehvi ka puruks lasta kui uued rehvid saab :lol:
    vaheta sumps ka ära siis oleks kõik super (Y)

17. Kristjan

Kristjan New Member

531
    0
    0

Ära aja lolli juttu ega ta mingi relv ole täiesti tavaline roller, rehvi lasen puruks küll Pirelli peaks suitsema päris hästi! :D
    Sumps kunagi tulevikus....

18. OlaviT

OlaviT New Member

299
    0
    0

Sa ära veel jh vaheta sumpsi.. Kõigepealt paneme joonele :D
    Ja siis tulevikus kunagi hiljem saab vaadata kui palju uus sumpa sulle siis juurde annab/andis :wink:

19. Kristjan

Kristjan New Member

531
    0
    0

Amordid korras, uued rehvid all, tutikad kultsed Malossi piduri klotsid peal ja kõik toimib!
    Plaanis varsti ikkagi Aprilia originaal alarm osta Ap-st ja kunagi ka Xenonite jaoks genekas ära teha ja uus sumps ka.
    Arvatavasti esimesena alarm siis uus sumps ja siis xenoni asja vaatama hakata.

20. Silver_P

Silver_P New Member

161
    0
    0

Sai ka sellest saanist paar pilti tehtud.
    [​IMG] :D

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte