Kunagi oligi plaan panna aga enam ei taha.. ei sobi sellise muidu vana kerega mudelile edit: Selline tagaosa sobiks diole? Undertail ning dh tuleks ka kui selline tagaosa
BIkepics'ist võtsin suvaka af 27 pildi ning paintis tegin tagaosa Tegelt tahaks umbelt 13' rattaid alla juba, aga rahad ei luba midagi sellist preagu teha. EDIT: Mingi dio SRi velgedega Kui rahaboss olen siis tasuks ka midagi sellist teha.
Jap, tean küll, need mis sellel all http://p1.bikepics.com/pics/2008/10/05/ ... 0-full.jpg aga nii kallid et pole mõtet osta Ja 10' ka aind, tahaks ikka 13
Sain siis easy paki kä'tte lõpuks. gripid ja rullikud, piduriklotsid saabka millalgi Gripid küll head, et külge läheks pidi lauajupiga peksma, muidu ilusad on küll Sellised rullikud läksid sisse siis, 5,7g Muidu värvilahenduseks mõtlesin, et üleni must ja ette suur bocki kleeps 8) Tahaks muidu mingit sportsummi ka alla Aga ei tea kas 19mm karpa hakkab stockil väga palju rüüpama?
EDu, aga väga raske ehitada neid tulesi sinna ette., sest need on liiga laiad, küsi mafikult tahtis panna kah boosteri aga ei viitsind jamada
Oli ka Dio, tahtsin samuti boosteri tulesid sisse ehitada, minu omal jäi esikondli ja sise kondli vahele liiga väike vahe. Tuli ei oleks sisse ära mahtunud.
Sai paar juppi soetatud, preagu loodetavasti postis, kroom dh, roxi fighterlook, dh puks, next-r. Kui asjad kohal saab pilte ka vast proovisin photoshoppi ning tegin kaks järeldust. esimene et ma parem ei pista oma nina ena photoshoppi ning et diost saaks täitsa ilusa masina. Fighterlookiga peaks tulemus olema selline siis
Punane must täitsa kena ju 8) aga tuli kahj väga viis ise plaanisin kah samat selle pildi järgi ja mõtlesin kah boostri oma teha, aga veel tegemisel asi , eks näeb miuke kena tuleb