Kristo Aprilia SR50R '10.

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by qu1ck, Mai 23, 2012.

1. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Otse aku pealt ja lüliti vahele.

2. *Maku*

*Maku* Member

708
    0
    16
    Või siis kui paned tulede lüliti mis Ril on (kaug ja lähi),paned selle lüliti täpselt keskele,siis põlevad ka mõlemad tuled.

3. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Terv jälle. Nonii, ajasin täna pilli toast välja, kus on olnud koguaeg vähemalt +10C sees. Tegelikult saaks juba ilusti sõita, aga ei näe vajadust, kuna ilmad veel natuke pasased ja määriks kohe pilli ära. Muidu jah, soojad ilmad võiks juba tulla. 8)
    Üllataval kombel töötavad ka need LED ribad, mis muidu tundusid üsna nutused. Hiina värk..
    Rolleril vaja veel esituled ära vahetada. Keegi oskab soovitada mingeid häid? Enne olid need LED pirnid(?) mis põlesid põhimõtteliselt kohe läbi. Ahjaa, tuleks veel tagaistuja jalakohad ära värvida, kuna need unustasin eelmine aasta värvija kätte anda ja tegin need ise mattmustaga üle, aga see kõik maha kulunud.
    Muidu kõik korras ja pill läks kohe käima kah :p
    Kaks pilti ka mis täna sai tehtud.

4. Aprilia172

Aprilia172 Member

715
    0
    16
    Bläät.. sul nii kena pill. 8) Aga sa Xenoni peale pole mõelnud ?

5. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Tänud.
    Mõtlesin juba varem, aga siis kuulsin, et pidi mingi vilkumise jama olema. Ja mul on see süsteem ümber tehtud, mul põlevad 2 tuld samal ajal. See roller ei toidaks 2 xenonit vast ära, või siis jääks väga hägune see.
    Kuigi jah, mõtlesin korra mingi xenon effect pirnile, aga alati läheb meelest kui kuskile auto poodi minek on:D :lol:

6. Larsen2

Larsen2 New Member

584
    0
    0
    xenon effect on väga hea, koguaeg neid kasutanud!

7. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    No selge, kui õige hooaeg pihta hakkab vahetan need ära. :p

8. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38
  9. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Aitäh aitäh:D

10. b00ster

b00ster Member

517
    8
    18
  11. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Nüüd hakkasin lähemalt uurima, endal küll ei tea, et selline asi mul oleks. Vaatasin, et sellel lehel ka kirjas 2004-2009 aasta R kohta, kuid äkki 2010 aasta variandil seda pole? :eek:

12. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38
    Ära vaata seda üldse! Kõik on samasugune,ainult värvilahendused teised aga süsteemid jne on vanad nagu oli. :p

13. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    No ma ei tea, enda arust küll seal sellist osa pole, mida saab eraldi vahelt ära võtta..

14. Larsen2

Larsen2 New Member

584
    0
    0
    tegelt on aga minu arust käib ka see suht nussilt ära

Jaga seda lehte