Kristo Aprilia SR50R '10.

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by qu1ck, Mai 23, 2012.

1. Username

Username Active Member

1,173
    0
    36
    nägin sind just umbes 50 min tagasi raeküla kooli juures, päris ilus vurr on :D

2. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Sel hetkel sõitis õde, ma arvan:D Krt, kahju täitsa et täna kätte ei saanud..

3. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Topeltpost, aga pole hullu:D Sain täna sõidueksami sooritatud ja nüüd pean lihtsalt ootama teisipäevani..

4. Anz

Anz Member

762
    0
    16
    Sõita võid nüüd ka ju sest load tellitud ja kui ment kinni võtab ütled et sul jäid koju.

5. minaise

minaise Active Member

1,322
    0
    36
    Id kaart kaasas siis no problemo.

6. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Küsisin sealt ARKist siis öeldi, et preagu veel sõita ei tohi.:D Aga kui nii mõelda, et mendil on ju andmebaasis kirjas igast värgid:D
    Kellegil on ise ka nii olnud, et nt tegi sõidueksami ära ja siis hiljem võttis ment kinni?

7. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    Tegelikult on nii, et nii kaua ei tohi sõita, kuni plastiklube pole. Ise olid loll, et enne seadust ei uurinud. Muidu pannakse sulle autokooli tunnistusele Argis peale eksamite sooritamist mingi allkiri ja tempel et võit sellega sõita mingi pool aastat, kui isikut tõendav dokument kaasa. (ehk siis nn asendus load vms)

8. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Aga ARKis öeldi veel, et siuke seadus kadus ära vms. Et enam ei anta neid värke välja mingi põhjuse pärast.

9. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    Lora jutt seljuhul, mulle küll vähemalt anti ning ka kõigile teistele on siiamaani antud. :roll:

10. Stay_Here

Stay_Here New Member

933
    0
    0
    Kui mina lube tegemas käisin,küsisin samuti templit v mingit kirja millega saaks niikaua sõita ,kui load kätte saan .
    Vastati,aga et se kehtib ainult autolubade puhul ja ennem sõita ei või ,kuni load käes on .

11. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Stay Here, täpselt samamoodi öeldi mulle. Mainiti mingit esmaste autolubadega saab aind selle. Ju siis on mingi seadus muutunud..:D

12. Anz

Anz Member

762
    0
    16
    mdea küsisin pärnu ARK'is siis ütles et sõita võib midagi ei öelnud et ei tohi jne.

13. Larsen2

Larsen2 New Member

584
    0
    0
    mul kunagi oli ka, küsisin et ma siis nüüd sõidan et kui politseiga probleeme tuleb siis te kinnitate ju, nad olid nõus, usun et võid julgelt sõita

14. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Kas keegi oskab mulle öelda, et kui LEDid esituledesse panna, kas siis peab ka takistid vahele panema või siis LED-lüliti ja juhtmetega aku peale?

15. Username

Username Active Member

1,173
    0
    36
    ühendad otse aku peale ja + juhtmele paned lihtsalt lüliti vahele. 8)

16. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Aga keegi vist ütles, et kui takistit ei pane, siis mingi lähevad pika aja peale läbi.. :roll:

17. minaise

minaise Active Member

1,322
    0
    36
    takistiga ei põle nii kiirelt ära.

18. UtzZo

UtzZo Member

437
    0
    16
    Endal oli ka alguses ilma takistita...LED'id hakkasid järjest läbi põlema. Hetkel on takisti vahel ja pole mitte mingit muret.

Ma paneks kindlasti takisti vahele 8)

19. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Selgedpildid:D Tahaks juba lube kätte saada, aga erilist vahet pole, praegu sõidan kah ringi.

20. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Jaga seda lehte