Topeltpost, aga pole hullu Sain täna sõidueksami sooritatud ja nüüd pean lihtsalt ootama teisipäevani..
Küsisin sealt ARKist siis öeldi, et preagu veel sõita ei tohi. Aga kui nii mõelda, et mendil on ju andmebaasis kirjas igast värgid Kellegil on ise ka nii olnud, et nt tegi sõidueksami ära ja siis hiljem võttis ment kinni?
Tegelikult on nii, et nii kaua ei tohi sõita, kuni plastiklube pole. Ise olid loll, et enne seadust ei uurinud. Muidu pannakse sulle autokooli tunnistusele Argis peale eksamite sooritamist mingi allkiri ja tempel et võit sellega sõita mingi pool aastat, kui isikut tõendav dokument kaasa. (ehk siis nn asendus load vms)
Aga ARKis öeldi veel, et siuke seadus kadus ära vms. Et enam ei anta neid värke välja mingi põhjuse pärast.
Kui mina lube tegemas käisin,küsisin samuti templit v mingit kirja millega saaks niikaua sõita ,kui load kätte saan . Vastati,aga et se kehtib ainult autolubade puhul ja ennem sõita ei või ,kuni load käes on .
Stay Here, täpselt samamoodi öeldi mulle. Mainiti mingit esmaste autolubadega saab aind selle. Ju siis on mingi seadus muutunud..
mul kunagi oli ka, küsisin et ma siis nüüd sõidan et kui politseiga probleeme tuleb siis te kinnitate ju, nad olid nõus, usun et võid julgelt sõita
Kas keegi oskab mulle öelda, et kui LEDid esituledesse panna, kas siis peab ka takistid vahele panema või siis LED-lüliti ja juhtmetega aku peale?
Endal oli ka alguses ilma takistita...LED'id hakkasid järjest läbi põlema. Hetkel on takisti vahel ja pole mitte mingit muret. Ma paneks kindlasti takisti vahele 8)