Kristo Aprilia SR50R '10.

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by qu1ck, Mai 23, 2012.

1. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Davai 350 euro veel otsa ja võid mu R-ile järgi tulla :p

2. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Pole kuskilt võtta seda 350€, muidu ilus R on sul küll 8)

3. Username

Username Active Member

1,173
    0
    36
    milleks sul seda teist võrri vaja on?
    kui sul 700€ siis osta omale mid-race set :D

4. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Pmst isa ostis selle rolleri õele ja siis ta ei taha et sellega midagi tegema hakkan, et parem ostab mulle teise rollu:D

5. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Mingipäev võtsin variaatorist piiraja kah maha, proovisin õhupuhasti oma ka aga ei saanud kütust nii palju peale, peab düüsi ära vahetama, eks? Nii, öelge mis rullid ja vedrud panna?:D

6. Larsen2

Larsen2 New Member

584
    0
    0
    sa ennist just ütlesid et masin pole sinu oma, mida sa seda teemat siis ikka aretad?

7. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Nojah, saime isaga kokkuleppele, et teeb siis teist rollut ei osta, vaid teeb seda.

8. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Soz, õde on juba 17 ja tal huvi kadunud pmst selle vastu. Võibolla nädalas korra sõidab sellega.
    Vahepeal võtsin sumpast ka need 3 piirajat maha, sportsumpsi küll ei taha:D Nüüd ainult sõitnud ja LS on mingi üle 5400. Midagi enne talve vist tegema ei hakka.. Kui üldse midagi. :roll:

9. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    oiplää, pole kaua midagi postitanud siia. Vahepeal olen lihtsalt sõitnud.. Talveks tahan veljed mustaks värvida ja võibolla ka punane veljeteip peale. Tahaks carbuuni ka veel kuskilt saada aga keegi ei müü ju.. snr ignob räigelt:D Üleeile sai masin esimest korda survekat tunda, hiljem lasin silikooniga üle. Suht noorm jäi:D

10. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Tänud! Aa ja seda ka, et LS on mingi 5599 :p Võibolla lähipäevil ostan ka Reverse.

11. snr

snr New Member

925
    0
    0
    ma ei igno, lic, kogused on mõttetult väikesed, et tellida ikkagi.
    ma ei viitsi teemasse kirjutada, et kustutada, kuna praeguselajal on suht peded moded, kes nkn sittagi ei tee

12. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    oleks võinud kohe öelda siis:D Aga kust kohast seda carbonit muidu saaks? ei tea kas pärnus pole kuskil seda müüa?..?

13. Username

Username Active Member

1,173
    0
    36
    osta ära, hea hind ju :p

14. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Sai siis kasutajalt 'Username' ostetud Gianelli Reverse. Ostuga jäin rahule. Rebib kohe paremini kui piirajateta stockiga. :p

15. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Kuidas jääks ilusam, kas jalgevahelisele gondlile carbon peale panna või siis selliseks läikivaks mustaks?

16. brain14

brain14 New Member

590
    0
    0
    värvi mustaks

17. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Ma kardan, et mattmust sobib paremini, kui läikiv.

18. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Võibolla jääb ilusam jah, sellest gondlist üleval pool on ka see rohkem matt kui läikiv.

19. brain14

brain14 New Member

590
    0
    0
    velhjed võiksid ka mustad olla nagu mul on, eriti ss kui tahad keskmised gondlid mustaks värvida

20. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    mhm, lasen veljed ka mustaks teha.

Jaga seda lehte