Kristo Aprilia SR50R '10.

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by qu1ck, Mai 23, 2012.

1. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Mismõttes? Hakkas pooma vahepeal, siis mõtlesin, et proovin suuremat düusi.

2. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Trr, juba amordid lasevad õli läbi vist. Esimese piduri supporti pealt õline, amordipulkade pealt ka veits. Vb on sellest kui ma õli juurde kallasin ja siis nats mööda läks.. :roll:

3. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    80 düüs on perfect koos õhufiltri piirajaga ning stock sumpsiga, piiraja välja siis 88.

Kontrolli kas amordipulgad(läikivad osad) on ise õlised või mitte. Kui on, siis lasevad läbi.

4. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Võtsin õhufiltri piiraja ka ära pärast düüsi vahtust. Ma arvan, et see 80 on ka päris hea seal.

Pulkade pealt väga pole aga just sealt esipiduri supporti pealt. Tegin praegu puhtaks, kui varsti uuesti on siis jah...

5. Username

Username Active Member

1,173
    0
    36
    mul pritsis pitil klotsi ja kolvi vahelt õli, vaheta piduriklotsid ära kui väga kulunud on :p

6. brain14

brain14 New Member

590
    0
    0
    mul endal oli samamoodi et esipiduri support õline ja värgid, olidki simmerid läbi.

7. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Täna suht sitt päev mul... Sain tagaratta sõitmise eest väärteo protokolli... :oops: Krt üldse ei vaadanud ka, eraautoga oli ka veel..

8. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Hei, vahepeal olen kallanud ja tallanud ainult. Umbes 7 paagitäit ära sõitnud ja probleeme pole olnud v.a see, et karpa põhjatihend ajab läbi. Minu mäletamist mööda see juba tutikana peast olnud, aga viimastel päevadel järjest hullemaks see läinud. Paagitäiega saan sõita umbes 90-100km, kuigi kõik pmst stock:D:D Ise arvan, et tihend on väsinud või kuskilt nurk paigast ära läinud düüsi vahetamisega. Sõita saab aga lihtsalt kahju hakkab rahast:D Tegelt võiks LED ribad ka kuskil ära kasutada, ei taha tulede alla panna kuna see pmst kõigil juba.

9. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Tervist tervist, pole päris pikka aega postitanud. Vahepeal muutunud nii mõndagi, aga mitte mootori poolelt. Põhimõtteliselt terve suvi kallasin ja tallasin, võrr on korralikult vastu pidanud, midagi pole juhtunud, ptui ptui ptui. Suve alguses sai mitu korda rulle vahetatud, proovitud stocke, kuid suurt vahet polnud, sai tagasi pandud 5.3g rullikud. Millalgi kakkusin karbussi maha, et alumise kaane tihend korralikult panna, enne oli natuke lahti ja sealt vahelt ajas suht palju bena välja. Millalgi sai pandud käiku enda LED ribad, mis said suht ammu juba ostetud. Kuuma liimiga panin need esituledesse ja hiljem otse akult ning lüliti vahele. Väga imelik süsteem see, peab terve esigondli maha kakkuma, et vahetada lihtsalt tulepirne. :eek: Suht tüütu on seda maha kakkuda ja peale uuesti panna. Ostsin ka H8 LED tavalised pirnid, kuid need ei sobinud pessa, sai vähe tuunitud ja need pessa sisse ning kuuma liimiga kinni. :lol: :lol: Mingi nädal v kaks tagasi tulin koju, siis vaikselt kustusid need ära, ei kannata vist liiga suurt pinget. Nüüd jälle vaja esigondel maha kakkuda, et teised pirnid panna. Aa, muidu tegin süsteemi ümber, et mõlemad tuled põlevad samal ajal, mulle meeldib. 8) Sai käidud ka Pärnu hooaja lõpetamisel, mis mulle isiklikult meeldis, mõnus seltskond jne. Aa, oleksin peaaegu üle ka tõmmanud, 90kraadi peal sain jalad maha ja siis kuidagi õnnelikult jäin püsti. Plaane vist pole, VÕIBOLLA talvel/kevadel soetan oversize ja võibolla mingit muud pudi, mootori jätaks puutumata. :lol: Pildimaterjali ka natuke siis.

Kunagi ammu proovisin kulmu teha, üpris hea mu arust, aga kakkusin juba maha :lol: (testisin lihtsalt).
    Nii said need LEDid kinnitatud siis. 8)
    Mõned pildid veel siis.
    Päikest ja head sõiduilma, kuni veel ilm lubab! 8)

10. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38
    Kui sa tahad esituledes pirnid vahetada ss sa ei pea kogu aeg esigondlit maha kakkuda.

11. V0lume

V0lume New Member

50
    0
    0
    Kuidas siis? Jalgade esise pead ikka võtma ju?

12. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    Laia isoleeriga korralikult teha oleks kulm päris norm :p Kena masin :)

13. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38
    Ei olee,no ma ei tea kuidas võimalik öelda seda (venelane kahjuks) :roll:

14. V0lume

V0lume New Member

50
    0
    0
    Saab kuidagi kondleid eemaldades? Nagu saab kohe eest tule kätte?

15. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Need vist mingid sitad pirnid jep, endal ka mõlemad läksid mingi mõne tunnise tööajaga läbi. Samamoodi pidin ka modima, et üldse pessa istuks.

16. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Tõesti, mõttetud asjad...
    Kuidas ma muidu siis pirne vahetan, ilma esigondlit maha võtmata?

17. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38
  18. V0lume

V0lume New Member

50
    0
    0
    Tänud!

19. qu1ck

qu1ck New Member

292
    0
    0
    Tänud sulle.

20. DeFort

DeFort New Member

7
    0
    0
    Kuidas esituled samal ajal põlema saada ?? :)

Jaga seda lehte