14mm pealt 21mm üle lähed, siis vahe on märgatav. Ennem sain veidi pähe sr-lt millel 70cc sport pro ja yasuni r kui mul 50cc oli ja peale karpavahetust tõmbasin koti pähe 8)
Jah ja mul 92 düüsiga täiesti timmis. Ei jamand midagi düüsidega, kohe oli timmis ja küünal ilusat värvi küttekulu mingi 2-3l 100km ka aint
mõtetu jutuvend, räägib et asjad postis aga tegelt hui liigutas ennast üldse. õnne siis vananemise puhul, ehk see aasta toob mõistust ka juurde ja mismõttes derbi tegevusest väljas ?
Nihhuja,ma panin,mina ei tea,mida see nussib. Taguratta laagrid ptsis,täna uute järgi juba,uurib hindu,siis ehk saab emalt selle papi,kuna tööd enam pole.:S Vbla varsti uus masin tulemas üldse.
Mul oli 3 midagi,aga vähemalt olemas. Kus müüakse maski eraldi??? Kuna vana nii räbal,siis lihtsam on uus osta
Juhtus väike õnnetus ning masin nüüdsest talveunes. Sai laiali võetud,suhteliselt heas korras silinder(alu ikkagi,mitte malm) kolb ainult ptsis,tuleb lähiajal uus koos uute piduriklotsidega. Silindril seest hoon jälgi näha kenasti,aga jubeda pasakihi all on kõik. Rääkige stock sumpa kohta,on seal mingisuguseid piirajaid vms,seest saab tühjaks teha seda?(annab juurde vms??) Suurema karpa plaanid on samuti,niiet ootame pappi,võlad kh ees,mis vaja ennem maksta krt.
Stocki pole mõtet modida, õigem ikka kohe sportsumm alla lükata. Oleks sulle suurem karpa ja sportsumm pakkuda, kui huvi siis küsi psis.
kui kohe raha sumpa jaoks ei ole siis võid seest piirajad välja võtta, silenceris mingi 3 vaheseina ja resonaatoris vms on ka mingi sitta täis ja mingi toru