käin isa juures tööl tuleb mingeid prusse, liimpuitu, voodrilauda, aialaudu jms... värvida ja immutada palk on 75 kr/h päevas teen mingi 8h ehk päevas saan mingi üle 600 kr
ma küll ei jõudnud korraliku tööd leida...sain aint ühe öö normaalselt sõbraga töötada, 3000 kahepeale saime...rohkem tööd ei leidnud
Ise käisin juba 2 nädalat tööl ja augustis lähen võib-olla veel 2-ks nädalaks Kivisillale. Pask on, aga paremat otsa pole ka võtta. :roll:
Ei tea kuhu tööle minna järgmine aasta?? Saaks pisut rollule vidinaid osta ja tuunida 17 siis ajaa tartus ka elan edit ; agak ust sa saad tööd kui sul vahel ei ole ?
Just, kuhu saaks järgmine aasta minna, vaikselt 15 tiksub siis juba. Pakkuge kohtasid, ja mitte mingit sellist ka kus on ´ala´ 5.- tund vms. Tänud.
mul suht suur aed, siis pean muru niitma, tegin diili, et kuus saan muru niitmise eest 200.-, peale selle käin isal forellipüügis töötamas, tapan kalu, aitan inimesi, viin kalad lauda, vahepeal toon puid ja viin taarat ära, päevas saab kuskil 300eeku, minu jaoks jumala norm. Mõned aastad tagasi, kui masu ei olnud ja kui käis palju rahvast, sain vahepeal isegi 400-500 eeku päevas, töötan suht nädalavahetus.
Keegi sellist teenust ei soovi pakkuda, et pannakse kleepsud rollerile ja ma pean mingit firmat reklaamima ja selle-eest mulle siis plekitakse midagi.. Vahepeal oli selliseid pakkujaid, praegu ei leia, kuid kes soovib mu rollerit täiskleepsutada, võib minuga ühendust võtta.. 8)
Iga aasta olen saanud isa firmas Soomes töötada. Nädalaga on võimalik 3200 ära teenida. Nüüd jälle loodan, et see aasta saab minna ... :|
Keegi tartus pakub suveks abitöölise kohta ? Kui jah siis lisa msni [email protected] , seal rohkem küsimusi
ma niidan muru, n võib mind näha paldiski mnt ringi lähedal bemmikeskuse ees kollase traktoriga muru niitmas
Muidu läheks kuhugile müüma aga kui kellegil oleks midagi pakkuda siis oleks ka hea nii et kui on tööd pakkuda Tartus v selle ümbruses siis PS