Hetkel rängalt kontrollitakse koduseid töid , tehtud pole 1 sees , nats peab ikka liigutama ennast kaa . Aga üldiselt ikka vähe !
see aasta olen vist 3 korda koduseid töid teinud. keegi ei kontrolli, või kuion karmim õps siis teeb vahetunnis kellegi pealt maha.
Tavaliselt kokku umbes 10-40 min. Õppimine hakkab 21:00 või 22:00 8 klass on juba suht nõudlik tegelt(minu koolis). Juba 5. klassist saadik iga talv ja suvi eksamid :?
no ikka päevas pool tundi vähemalt , arvestades seda mis keemia õps meil on ei saa alla 30 minuti õppida . Ise käin 8 . ( keemia õps teeb iga tund TK ) , 3 tundi nädalas keemiat .
Aga mul ei anta koduseid töid! Kui just järgmisel päeval tööd ei ole, siis vast vaatan materjali üle kah mingi 30min-1h.
pmst ei õpigi kodus.Kui on mingiks tööks vms õppida siis vb mingi 10-15min.Ülejäänu teen kõik ikka koolis ära :/
Eriti ei õpigi lähen kooli umbes pool tundi varem ja teen kirjalikud tüdrukutelt maha,suulised õpin vahetunnis.Kt veits õpin enne magamaminekut.Muidu 9 klass.
NO pmst 3-5 tundi :? :? Lihtsalt Ei Saa matemaatikat pea sisse ja ajalugu ka muidu Aga no õppimine on ka msniga pooleks 10 klass Gümnaasium (reaal)