Jube sõita ju, kui imeb sul päevaga paagi tühjaks. Ise sain Aeroxiga nii 75.- eest 3 päeva hakkama, kui palju nsm ringi ei sõitnud. Nüüd factoryga peaks veel odavamalt hakkama saama, kuskil 50.- 3 päeva pakun. Päevas sõidan rolluga keskimiselt kuskil 25km, niisama väga ei näe mõttet ringi sõita, kuigi vahest olen päevadläbi ka lasknud.
Endal suvel läks mingi 70.- vms päeva peale kui mingi linnas sõita :roll: Aga kui mingi nii sõita ,et lihtsalt näiteks tasku parklasse ära,õhtul järgi,siis oli kusgil 3 päeva selle eest .
Mul oleneb olukorrast n2dala jooksul saan yhepaagi t2ie tasuta Aga muidu enda rahast n2dalas l2heb umbes 100kr.
palju siis küttekulu on? ma sõidan ka igapäev aga läheb vaid 5-7 eur nädal seega umbes 200km nädalas või rohkem.
Ütleme nii, et kui masin sõitis, siis päevas läks umbes 7-10 euri. Rollerikohta võttis suht rängalt 7l bentsuga sai sõita 120-140km
No kuna eriti alla 6 l sajale ei saa, ja sõidupäeval alla 100 km ka ei sõida, siis ütleks et alla 10 eurost sõidupäeva ei ole olemas. 10-15 euroga natukene sõidab, aga kunagi ammu sõitsin päevaga 30 liitrit maha ehk siis peaaegu 40 eur. Käin rohkem maanteede peal jne, linnas tinistamine ja kuskil parklas hängimine suht mõttetu.