ee ma ei oska kokku lugeda aga 2 aastat tagasi vms kui sõitsin jalad taga, siis mingi 5 korda ikka tuli üle. ja mõni võssa lend tuli kaa aga ei põe sellepärast. vunka on niisama lammas
Ega ma ise parem pole rolliks hiinakas sellel hea järel joosta suht ei tõmba alt minema,sumps päris mitu korda päästnud rolli tagaosa muidu olen järgi saanud ja asi porika paindumisega piirdunud
Korra isegi tõmbasin, niisama proovisin 4t hiinakaga, mitte kuidagi ei tulnud, läksin närvi ja pooleldi lausa meelega kaotasin rolleri üle kontrolli. Siiski midagi ei juhtunud, vb juhtus ka aga roller oli juba niigi katki, et aru ei saanud
Vana rolleriga ikka oma 3 korda,tollel oli raud julla taga,niiet tagatulega ei juhtunud midagi,uuega enam ei julge.
freedo lasin korra üle, suunatuli ja porilaud läksid. tänase päeva jooksul olen juba peugeotti mingi 3-4 korda lasknud
4 korda kõik korrad jalad taga olnud,kas stuntbari peal või nii et pidurit ei saa vajutada(supermotoga) ning 1 korra ühe 70 aeroxiga,võttis gondlid kõik ära,lihtsalt koha peal hoidsin esipidurit all andsin väga vähe gaasi lasin piduri lahti ning vops üle
V'äga palju ei olegi, no natuke olen, aga see käib asja juurde.... :lol: Pikka aega samas ei ole pannud....