1 korra 125cc SR Mõtlesin et miks sõber nii kehvalt tagale saab aga pll läheb naq hull edasi, proovisin kaa siis ja lõppes suht kehvalt :lol:
Hmmmmm ise vb 2 korda üle tõmmanud ühekorra vaid õrnalt tagutulega vastu maad jõudsin ennem pidurit vajutada ja siis ühekorra kui olnud tagatuld küljes(Ilma gondliteta) sai siis päris kõvasti taguotsaga vastu maad prantsatatud aga jep järgi jooksmisi piisavalt olnud :lol:
Stuntimise masin pole mul kaugeltki, aga ületõmmanud kaks korda Ükskord sõidupealt proovisin tõsta ja läks raibe. Jooksin asjal järel veidike, oleks peaaegu miingile (tundus) uuele autole sisse sõitnud, aga kallutasin eemale ja siis peaaegu majja, aga jõudsin õigel ajal esimese ratta maha panna ja gaas lahti lasta Õnneks oli NN tagu spoiler ning too kaitses tagu tule ja muu. Teine kord oli nii et lihtsalt tegin ringe kruusa peal ja järsku ratas haakus ja läks, siis ei juhtunud midagi :wink:
Sr50r'ga korra tõmbasin, aint hornydick ( tagutuli ) läks katki , tagaistuja jalatoed kaitsesid gondlid ära
Typhooniga 3 korda :lol: Harjutamisel.Endal midagi ei juhtunud.Pm. olid need rolleri järgi jooksmised.Väga hullult käest õnneks ei läinud :lol:
ple õnneks ühtegi korda (Päris palju on olnud mega nappe) aga noo olen alati näppe hoidnud tagupiduril ning see on alati katastroofi vältinud
ühekorra , aga see oli ka meelega ( lasin barile ) , aga amordikõrgendus läks katki ja niimoodi ma kukkusingi
ma siin loen et halvimad juhud järeljooksmised jne eelmine suvi sai kapsaussiga ikka nii üle tõmmatud et päris pika maa kukerpallitades ja rullides edasi lendasin ja rolleriga juhtus see et süütetrummel lendas küljest ära
ühekorra peaaegu tõmbasin sain esiotsa alla aga gaas jäi peale sain kuidagi mahahüpata aga masin pani hea litiga vastumaad küljega,nii et põrkas laua seiselepoole.pirnid läksid aind.neid küllilikukkumisi ja barile tõmbamisi on suhtpalju olnud ringe harjutades.
ei jog oli veel tooaeg viperiga üle ei tõmmanud, kuid tagarattal laskmise nurk selle viperiga on ikka vägaebard, võibolla tahaks pikemat amorti saada.
siis kui ikka hullu mängitud sai,siis päevas 5 korda vähemalt käisin pikali,roller lendas ka igas suunas.