Re: Kui pikka maad oled rolleriga sõitnud järiest ? mingi 50 kilti järjest rasmuse juurde murastesse ei usu et selga kange oli pärast ja aeroxiga 8)
Re: Kui pikka maad oled rolleriga sõitnud järiest ? kiisa - keava. ei viitsinud peatuda , seega tegin sõiduajal suitsu kah masinaks oli Trendikas ( JUUST )
Re: Kui pikka maad oled rolleriga sõitnud järiest ? olen sõitnud u. 15 kilti stock cpi aragoniga, peale mida oli stock sumps nii tuline et kui haamer oleks kaasas olnud oleks võinud mõõga teha :back: :lol:
Re: Kui pikka maad oled rolleriga sõitnud järiest ? Minu Lause 8) aga ise istusin tagagi veel,et jah kui tagasi tulime oli hea koni teha sest tuld polnud! :lol:
Re: Kui pikka maad oled rolleriga sõitnud järiest ? Kannatasin taga ,sellel ajal oli enda roller katki
Re: Kui pikka maad oled rolleriga sõitnud järiest ? niisama kolmeks tunniks jooma ja tagasi pidin hommikul tööle j6udma
Re: Kui pikka maad oled rolleriga sõitnud järiest ? Hetkel pole suuri otsi ette võtt.lube ka pole veel.eks järgmine aasata jõuab 8)
Re: Kui pikka maad oled rolleriga sõitnud järiest ? Võnnu-Elva ja tagasi,üks ots 50km ehk siis 100 km
Re: Kui pikka maad oled rolleriga sõitnud järiest ? Ma sõite ei mõõda, kuid ma mõõdan seda palju ma seda lükkama pean, kui ta jällle ei tööta. Rekord siis kuskil 4-5km.