Kui ma oleks sind näinud, kui sa tegid seda, kohe saaksid lõuga. Pole midagi teha v?Mine kakle venelastega vms, oled ju siuke Gangstaˇ.
see nüüd küll vahetunni lõbustus pole-kui sul igav on siis mine landi tüdrukuid vms,või oled sa juba sihuke pätt,et tüdrukud hoiavad eemale sust,või tee seda mis on ikka nali-aga ära lõhu teiste asju-ega kui sul ront on,siis see ei tähenda et teistel peab ka ront olema :-x
passime niisama, ajame juttu, mängime kaarte(mingi oma 15 pakki on õpetajate/dire poolt ära võetud), käime väljas, puhvis, pikemad vahetunnid siis oleme parklas mässame rolludega, kunagi sõbrad kiusasid ühte tüüpi, tal on roller aga tai tea rolludest midagi kui peaks katki minema jne, ja siis sõbrad tegid nalja, võtsid tal küünla piibu maha, aga no too ju ei tule selle pealegi et midagi kontrollida, see lükkas kodu ja ütles isale et roller on katki et vii parandusse
ja kus nali oli ? :roll: :roll: millegipärast mind ei pane see muigamagi V2rdjad ma ütlen nussigu oma pille kui tahavadd mitte teisteomi
Ma ei saa sellistest inimestest aru kes lähevad teiste masinaid näppima. Ma veel põhikoolis käisin siis aeti mu roller nurgatagant välja ja sõideti sellega nii, et üks istus peal ja teine lükkas. No krt kus ajas ikka närvi :-x Ja no kui siin jutt juba benavoolikute läbilõikamisest käib ja ma oleks avastanud, et minu rolleril on seda tehtud... oi blää. Ma oleks raisa/raisad maha löönud!
+1 ise lasen vahetunnil jalgrattaga tagal hetkel või nsm chillin . Mõne päeva pärast saab uuesti dt -ga paarutada, kaua ma ikka jalgrattaga sõidan Esihammakas niiläbi mul et lased gaasi maha siis viskab üle juba... homme tellib uue.
Tra ma ka aru ei saa sellised on aint ennast täis kuked kellel endal pole rollerid ja kes on kadedad et teistel on ja sis hooravadki teiste rollereid , mai tea kui keegi peaks minu rolleril mingi pena vooliku vms läbi lõikama v midagi ära nussima sis ma annaks kohe asja menti ja se vend saaks peksa ka ! :-x
olen tähele pand jh. Minu klassis mängiti ka eelmine aasta pokkerit, aga se komme kadunud kuhugi :roll: