Eelmine suvi soomes.. isa juures ehitustel abitöölisena. Palk oli suht kõva.. 8 päeva 7000.- Vahepeal sai ka kolimisfirmas 'Move On' tööd tehtud. 50.- tunnis
ma töötasin ka iloprindi trükikojas vahepeal aga sitasti maksti :d , kuskil töötasin mille kohta ma ei tea :d täna ka tööle võbiolla , kõlareid tassima big grin
Isa juures , maadmõõtnud , see suvi ka arvatavasti! Palk on keskmine ! Ja olen olnud ka naabril ehitusel abis ja muid töid teinud.
palju sa palka saad seal ?ja kas sa oled aparaadi taga või jooksed sauaga ringi ? Ise käin ka isaga maadmõõtmas ja saan 50.- tunnis . praegu olen grillia :lol: ja kui aega on siis käin isaga tööl. :roll:
Käisin suve alguses Soomes tööl, palk oli 5 eurot tunnis, ehk siis natuke üle 75 krooni tunnis. 2 nädala eest sai ikka normaalselt raha .
Käin isa juures, kaevan miniekskavaatoriga võisiis lihtsalt vean minegid torusid või mida iganes, kerge töö, 60.- tund .
Juba teist aastat olen isa firmas nimega As Rivor, mis müüb kvaliteetset autokeemiat Saksast, Rootsist ja mujalt(Dinitrol, Mirka, STC, 1Z, Hammerite jne.). Samuti müüb firma alates 2005-nda aasta lõpust Lotos Õli, mis on Poolas toodetav, mitte liialdades, kõrgkvaliteetne õli. Olen seal laos suviti ja panen tellimusi kokku. Palk on umbes 50.- tund, aegadel 9.00-16.30.
Kui viitsimist siis kõrvalmajas ehitusel abis. Väga lihtne töö on . (enamus ajast istume niisama) Aga palk ka eriti kõrge pole.
Kaks korda olen Õlletoobril platsi koristanud, kunagi koristasin Saaremaal karujärve ääres kämpinguid ka.