Kus sina oma rollerit hoiad?

Discussion in 'Jutud' started by swoop, Sept 21, 2007.

1. carrera

carrera New Member

24
    0
    0
    tänaval katte all ilusti
    õnneks elan ma nii vaikses kohas.............

2. yamaha

yamaha New Member

134
    0
    0
    garaasis :)

3. Carel

Carel Member

92
    0
    6
    kuuris :wink:

4. oskar333

oskar333 New Member

6
    0
    0
    Garaazis

5. NaeL

NaeL New Member

1,276
    0
    0
    Põlva Aasa 2 maja taga , mingeid lukke ega värke ei ole. Sinine Area51 siis , varastage ära ! :D
    Tegelt rollerihoidmisega suht nõme , seisab siis auto kõrval suhteliselt sellises garaašis mis ainult autole mõeldud ja igast rollerikärppi ja tööriistasid täis. Hetkeseis kah selline , et mõlemad rattad ja mootor alt ning eriti mugav ei ole niimoodi hoida. Walker seisab veits teises kohas õnneks.
    Järgmisest aastast hakkab Area seisma Vunka garaašis põlvas , suhteliselt mõnus , ainult rolleritele garaaš. Walker läheb siis praegusele Area kohale kus tal päris mõnna on. :D

6. yamahax

yamahax New Member

40
    0
    0
    Karaasis seal on ainult minu roller paar rally kummi riiulit ka kõrval need isa rallika omad

7. karlsson25

karlsson25 New Member

4
    0
    0
    Tere. Talvel on roller maal kuuris. Temperatuur on sama,nagu õues,aga vihm ja tuul otse peale ei käi. Suvel hoidsin Mustamäel tasulises parklas,või töö juures valvega parklas. Selleks kevadeks plaanis lasta keevitada rauast,või terasest kast. Sellele paneks lukud ette ja siis julgeks rollerit ka paneelmaja ees hoida. Lihtsalt hirmus tüütu on tal koguaeg parklas järel käija...

8. swoop

swoop New Member

15
    0
    0
    Vaata, et keegi sinu kasti koos rolleriga vanarauda ei vii. Minu meelest, pole just turvaline niimodi õues hoida. Lukud on ju ausade imimestele mõeldud.Mina hoian oma rolleri keldris , aga ikka on hirm sees et pätid sinna tulevad.(sest enne on juba käidud, varastasid asjad vasest, ja rikkusid lukkud ära.Rolleri veel polnud.)Tugevdasin uksed , aga tean , kui mina saan ustest jagu, siis pätid ikka saavad.Nii, et peaks alati olema valvel. :wink:

9. karlsson25

karlsson25 New Member

4
    0
    0
    Eks rollerile endale paneks ka veel kasti sees signalisatsiooniga piduriluku peale ja ankrupoldiga põranda külge kinni,siis alles julgeks magada rahulikult. Kuigi,õigus on,et lukk on looma jaoks, inimest see ei pea.

10. hindrek

hindrek New Member

160
    0
    0
    Üldjuhul hoian tasulises parklas teda. 300.- kuu.

11. nos11

nos11 New Member

449
    0
    0
    suvel vast saab kuhugi garaasi, aga hetkel kelder :D

12. Fishman

Fishman New Member

73
    0
    0
    garaazis

13. akuuu

akuuu Member

259
    14
    18

14. Kossur

Kossur Member

349
    0
    18

15. feiker-

feiker- Member

746
    0
    16

16. kev

kev New Member

146
    0
    0

17. Erxxx16

Erxxx16 New Member

10
    0
    0
    Garaazis kus on ainult minu rollu ja 750 ATV...

18. s22ks

s22ks New Member

107
    0
    0
    Eelmine suvi sai tasulises parklas hoitud, kevadeks vaatab vast kuhugi garaaši rollu. Või kui ää kolin, siis saab hakata maja ees pmst hoidma :D.

19. Marten ;)

Marten ;) New Member

340
    0
    0
    Tra natuke nalja ka- ma hoian kasvuhoones :D
    Uus maja, pole veel garaaši, hoidsin muidu toas, aga isa ehitas sauna peale ja nüüd kasvuhoones siis :D

20. Garrett

Garrett Member

345
    0
    16
    garaazis

Jaga seda lehte