Põlva Aasa 2 maja taga , mingeid lukke ega värke ei ole. Sinine Area51 siis , varastage ära ! Tegelt rollerihoidmisega suht nõme , seisab siis auto kõrval suhteliselt sellises garaašis mis ainult autole mõeldud ja igast rollerikärppi ja tööriistasid täis. Hetkeseis kah selline , et mõlemad rattad ja mootor alt ning eriti mugav ei ole niimoodi hoida. Walker seisab veits teises kohas õnneks. Järgmisest aastast hakkab Area seisma Vunka garaašis põlvas , suhteliselt mõnus , ainult rolleritele garaaš. Walker läheb siis praegusele Area kohale kus tal päris mõnna on.
Tere. Talvel on roller maal kuuris. Temperatuur on sama,nagu õues,aga vihm ja tuul otse peale ei käi. Suvel hoidsin Mustamäel tasulises parklas,või töö juures valvega parklas. Selleks kevadeks plaanis lasta keevitada rauast,või terasest kast. Sellele paneks lukud ette ja siis julgeks rollerit ka paneelmaja ees hoida. Lihtsalt hirmus tüütu on tal koguaeg parklas järel käija...
Vaata, et keegi sinu kasti koos rolleriga vanarauda ei vii. Minu meelest, pole just turvaline niimodi õues hoida. Lukud on ju ausade imimestele mõeldud.Mina hoian oma rolleri keldris , aga ikka on hirm sees et pätid sinna tulevad.(sest enne on juba käidud, varastasid asjad vasest, ja rikkusid lukkud ära.Rolleri veel polnud.)Tugevdasin uksed , aga tean , kui mina saan ustest jagu, siis pätid ikka saavad.Nii, et peaks alati olema valvel. :wink:
Eks rollerile endale paneks ka veel kasti sees signalisatsiooniga piduriluku peale ja ankrupoldiga põranda külge kinni,siis alles julgeks magada rahulikult. Kuigi,õigus on,et lukk on looma jaoks, inimest see ei pea.
Eelmine suvi sai tasulises parklas hoitud, kevadeks vaatab vast kuhugi garaaši rollu. Või kui ää kolin, siis saab hakata maja ees pmst hoidma .
Tra natuke nalja ka- ma hoian kasvuhoones Uus maja, pole veel garaaši, hoidsin muidu toas, aga isa ehitas sauna peale ja nüüd kasvuhoones siis