Mul oli nii et sõber tahtis omale rolli osta ja siis otsis igaltpoolt ja näitas mulle kah siis näitas siis rolleriklubist mingit rollerit mis müügis oli siis hakkasin uurima et mis see rollerklubi endast kujutab,ning täitsa huvitav tundus. Nüüd kui arvuti tulen siis kohe rk-sse.
sattusin nii et olin netis ja lihtsalt vajutsain valele nupule , aga see avastus oli seda väärt ma ütlen :wink:
Sattusin siia biker.ee-st, kuid siis eriti tihti ei külastanud Rolleriklubi... Kui rolleri sain, siis sõber tuletas meelde ja tegin kasutaja :wink:
Kunagi ammu nägin seda lehte biker.ee-s aga siis ainult ühekorra vaatasin, siis kui registeerisin http://www.125.pri.ee lehe foorumisse siis nägin seda lehte seal ja lugesin natuke ja tegin kasutaja.
Alati kui netist midagi rollerite kohta uurida tahtsin, oli üks viide sellele lehele. Aga tihedamalt hakkasin käima tänu bikerile
Tuttavad rääkisid, tulin tsekkisin, kaua ei viitsinud olla, siis kui load tehtud sai jne, ennem seda veits, tulin uuesti siia tsekkima, vaatasin, et osasi asju ei saa teha, ja tegin kasutaja. Et oleksparem. :wink: