2010 aasta maikuus. Hakkasin otsima, et kas Eestis ka mingi suurem rolleriklubi tegutseb ja vapsje üllatust. 8) Siin ma nüüd olen juba üks aasta ja natu peale.
Otsisin muhedat huumorisaiti ja leidsingi Ei pidanud pettuma. Ei tule kust, ei tule kust. Ma peksan mu..i vast ust. Nüüd tuleb kust, nüüd tuleb kust. Ma kusen nii, et maa on must.
Sa kirjutasid juba teist korda mix leitsid -.- Ma ise kui rollerit osta tahtsin otsisin kohta kus müüakse ja leitsin selle lehe
Kõndisin rahulikult mööda tänavat ja järsku koperdasin otsa rsk ! :-x Ei tegelt sõber kunagi kooli raamatukogu arvutis oli rk lehel ja vaatsin oh mis see veel on , sai ss kodus ka vaadatud , tegin kasutaja jne . Vahepeal mitu kuud ei käinud , tegin siis jälle uue kasutaja ja hakkasin tihedamalt külastama , nüüd on saanud see osaks mu igapäeva elust . :|
läbi google pildi =]All oli rolluklubi lehekülg . Mõtsin et kaen selle vebaka üle. Janäedsa raibe sitax kõvv koht nahh. Just kidding. Pildi värk oli muidugi päriselt. =]
2008 aastal ostis vend ditechi ja ma tahtsin moppi, aga vanemad surusid rollerit peale. Eks ma pidin siis rk's avastama ja värki. Oli välja valitud kaks rollerit, pakspoiss sr70 ja mingi lambika ditech. Isa läks tartu, ma ütlesin, et võta too pill, mis otepääl on, aga tagasi tulles vahtis mulle ditech otsa. -.-
Kunagi otsisin rollerile küljegondlit ja leidsin selle lehe, nüüd poolteist aastat hiljem otsustasin ka registreerida siia siis.
Otsisin googlest foorumit kus müüa ATM Monkeyt, alguses ei huvitanud üldse rollerid ja ei vaadanud mitte mingit muud alateemat kui mootorsõidukit ja varuosad. Hiljem alles kui rolleri sain, siis käisin aktiivsemalt siin foorumil. Registreerisin esimest korda siia foorumisse 2009, aga vahepeal tegin uue kasutaja.