Kõige enne nägin kusagilt neti kaudu sattudes , aga läksin kohe minema , vaatasin ,et mingi mõtetu leht ( siis huvitusin pocketi ostmisest ) ja siis biker.ee kaudu sattusin kauemaks siia
algul olin bikeris ja arvasin et see leht mõtetu et seal rohkem inffi rolllide kohta aga näed eksisin ja tänu speed figterile - koolis sai küsitud mingi mootori kala kohta ja ütles et siin infi piisavalt, njh alguses ei käind eriti aga see suvi siis hakkasin hooksamalt tegelema masinatega.
Hakkasid rollerid suht huvitama. Tekkis plaan omalegi osta. Kuskilt oli tarvis leida asjalikku juttu rollerite kohta. Ja google kaudu vist sattusingi siia...
Tahtsin rollerit osta aga kuskil mujal polnud rolleri kohta infot kui siin ja siis vaatasin siia ja otsustasin ka kasutaja teha.
hakkasin rollude kohta uurima.. siis otsisin foorumeid jne.. ja siis vaatasin et siin nagu eluhea stuff ja siis m6nda asja ei saandu vaadata kui kasutaja polnud siis kärmelt tegin kasutaja ja nüüd on teadmised kõvasti paranenud rollerite teemal...
Kui rolleri ostsin, siis peale seda tekkis huvi, kuidas midagi annab muuta jms. Siis sai see foorum leitud ning siia registreeritud.
Sain rolleri ja siis kasutaja Sandrew rääkis mulle, et külastab seda lehte ja siis ma olin tükk aega ilma kasutajata, siis lõpuks tegin ära ja nüüd elan siin
Sõber näitas enda sugulase rollist pilte ja need pildid oli siin rk`s üleval ja nii sattusingi siia Hea foorum on 8) !
Tahtsin paari rollerikohta infot ja sisestasin neti otsinkusse :::::roller ja kohe tuli rolleriklubi ette ja ma arvan et rolleriklubi on väga asjalik klubi. :wink:
Sõber, Gaastra, käis siin koguaeg ja mõtlesin mida vit*u, täiesti mõttetu lehekülg. Vaatasin hiljem, et rollerid polegi nii taburetid ja ostsin rolleri, hiljem ka tegin siia kasutaja, kuna oli abi vaja. Igati asjalik foorum, elan siin.