kustutada ja lukku!

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Ducati, Mai 22, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Aiko93

Aiko93 New Member

745
    0
    0
    Re: mario piaggio Nrg DD 06 '

Mul oli enda viga, õhumull jäi õlivooliku sisse ja kui to õlipumbani jõudis, siis enam õli edasi ei liikund, õlitus läind ja tulemus käes. Poleks enne õlitusega midagi juhutnd sõidaksin siiani normaalselt, nüüd tegin samamoodi, jätsin õhumulli ette ja segan ise õli bensiiniga. Õlipumbal on mul üks tihend läbi ja selletõttu jookseb õli kuskilt vahelt välja kui õlitus tolle kaudu käib. Ja seda ka, et mul on originaal sõrmelaager.

2. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

pidin saama homseks racing- kasutaja käest sport pro ja nüüd saatis kirja e sport pro oli maha kukkunud ja puruks. nüüd peab siis veel ootama et raha juurde saada sest c4 jõudis ka kohale ja need ka vaja osta ja pole hetkel nii palju raha, 500 on veel vaja saada . aga tuleb siis jah sport pro mitte streetrace . aga ma ei tea nüüd siis keda kuulata , ühed inimesed räägivad et pole vaja üldse mingeid laagreid vahetada, silku külge ja sõida,siis räägitakse et ei ikka vändalaagrid on vaja panna c4 ja mõned räägivad et vända laagrid võivad c3 olla aga sõrmlaager tuleb ära vahetada.mida siis lõpuks vahetama peaks , et ma järgmine nädal uuesti ei peaks poodi minema kolbi ja assju ostma kui seal midagi laiali lendama peaks?

3. www

www New Member

247
    0
    0

Mis neist vändalaagritest ikka vahetada kui nad korralikud on ? Ja kui ka need c4 laagrid natukenegi tugevamad on, siis oleks ikkagi vast mõttetu vahetus ma usun. Ise panin enda sr-il just athena silku peale (sama mis sport pro) ning vända laagreid ei vahetanud. Ainult sõrmelaagri ostsin tutika apriliast. Eks ole näha siis kui kaua laagrid vastu peavad. :p

4. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

okei c4 pole mitte kuskilt saada , tuleb siis vist c3-ed uued panna , kuna vanad on lõpul omadega,loodan et peavad vastu, uus sõrmlaager ka siis. Tahtsin küsida slelist asja et mul läks ükspäev autotoore juhe puruks , oli nii pingul et väänas kuidagi lahti juhtmed küljest , kas võib olla midagi sellist et klapp pole nüüd korralikult lõpus karpas ja saab lisaõhku sealt ? kohaltminnes hakkab paukuma roller , just soojemate ilmadega , õhtul hilja või no öösel pole mingit probleemi ja jätaks nagu vahele, mida teha sellega?

5. NRG

NRG Member

752
    0
    16

elu on näidanud,et stock laagrid ei pea ikka vastu 70cc all,varem v hiljem annavad ikka otsad.
    ise panin alles c3-ed sissse ja skf-is räägiti,et c4 on alles siis mõtet panna kui mängus on suuremad temperatuurid v kõrged pöörded aga sport pro selline keskmine ja käib c3-dega ka.

6. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

sport pro käes 8) .

7. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0

vahetad laagrid ka ikka ärasiis ?

Mina soovitan küll vahetada, siis saab kindel olla et mootoriga kõik korras ;P

8. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

ära pean ma need kindlalt vahetama sest need lausa keerlevad 360 kraadi vända peal :D aga kõige haigem on see kuidas kõik erinevat juttu ajavad. rksilver ütles et pane c4, aps öeldi et pane c4 ja mõned räägivad et ah ei ole mõtet c4-del pane ikka c3, kui panengi c3 ja need kinni jooksevad siis ei viitsiks eriti enam neid vahetama hakata , see on ikka liiga loll töö :S.

9. Groovy

Groovy New Member

459
    0
    0

C3, see sport pro pole nii vinge silku, et oleks vaja c4'jasid.

E: Pane nii, kuidas rahakott lubab :)

10. aspirin

aspirin New Member

408
    0
    0

Laagrid peavadki ju ringi käima, nad on siis läbi kui paned tiirlema ja kõrisevad:S. Või sain su lausest kuidagi valesti aru ?

EDIT: Enam ei ole midagi, sain valesti aru...

11. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0

c3 jh kõige vonksim panna, c4jal on siis mõtet, kui mingi mid-race silku , kus pöörded on mingi alates 14-16k ja temperatuurid kõrgemad ( et on laagritel niiöelda paisumisruumi (c4ja mõtlen)

12. maarjokas

maarjokas New Member

383
    0
    0

Hahahhaha, mario sa ikka nii loll, kuidas sinumeelest siis mootor ringi käib? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

13. Groovy

Groovy New Member

459
    0
    0

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sain ka nüüd pihta :D

14. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

ma ei tea kui teil laagrid külgepidi keerlevad siis on küll vist midagi viga :D. ühesõnaga saad aru , laagrid keerlevad edasi tagasi aga mul keerlevad edasi tagasi ja külgedele ( vasakule-paremale) , SEE ON NORMAALNE :D? EI OLE. laagrikest logiseb lihtsalt nii hullult et kui oleks veel natukene sõitnud nendega siis oled kuulid välja lennanud sealt seest.

15. aspirin

aspirin New Member

408
    0
    0

siiski 360 kraadi saavad nad pöörelda ainult nii nagu peavad, nagu sina seletad külgepidi ei saa 360 kraadi keerelda kuna väntvõll jääks juba ise ette :p

16. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

okei see selleks, igatahes nüüd masinal peal ka Malossi mhr wingbell(jahutusribadega) sidurikell ja homme peaks siis saama c4 laagrd ja simmerid ja stage6 sõrmlaagri ka , sai ostetud ka selline asi nagu engine clean , sellega kavatsen mootori särama lüüa :D.
    Olemas on ka igaksjuhuks sinised,mustad sidurivedrud delta clutchile,sest arvatavasti ehitan masina rohkem kiirenduse kui tippkiiruse peale,et tippu jääks umbes 90 vms :p.

List siis mis nüüdseks peal , ja tärniga asjad saab homseks.

Silinder: Stage6 Sport Pro 70cc Alu
    laagrid:Skf c4*
    sõrmlaager: stage6*
    summuti: yasuni R Alu
    Variaator:Malossi Multivar
    Sidurikell: Malossi MHR wingbell
    Sidur:Malossi MHR Delta Clutch
    Karburaator:Dellorto PHVA 17,5mm
    klapilehed: Stage6 carbon
    õhufilter: Malossi redfilter box
    Rihm:Malossi special belt
    Küünal: Ngk R
    Sidurivedrud: Malossi punased
    survevedru: Stage medium
    rullid: metrakit 5,6g
    düüs: 82

17. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0
    Re: mario piaggio Nrg DD 06 ' 70cm³

keegi võiks kirjutada siia , kui palju peab 70-ler sissesõidu ajal õli bensu sisse panema ja peale sissesõitu, u 40ml liitri kohta?

18. ConversE

ConversE New Member

651
    0
    0

1:40 ehk üks liiter õli läheb 40 liitrile bensiinile. seega arvuta

19. aspirin

aspirin New Member

408
    0
    0

25-30ml liitrikohta on piisav, muidu tossab nagu vedur

20. Groovy

Groovy New Member

459
    0
    0

Alusilkule tee mingi max 300km sissesõitu, koos kohapeal töötamisega ja anna tuld. Malmiga teed ikka rohkem, aga aluga pole nii väga vaja.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte