kustutada ja lukku!

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Ducati, Mai 22, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0
    Re: mario piaggio Nrg DD 06 ' 70cm³

mis mõttes kohapeal käimisega? jätan kohapeale käima mingiks ajaks? kui kauaks?

2. maarjokas

maarjokas New Member

383
    0
    0

Mario, sa oled ikka võhik, umbes 60mini kokku, väikeste pausidega.

3. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36

LCga kohapeal käia lased siis aegajalt hoia tempil silm peal kui saad , sest kohapeal läheb väga kergelt LCga kuumaks

4. tsinsupowa

tsinsupowa New Member

631
    0
    0

Kohapeal üle 10min ära lase küll käia. Ja lase ikka täiesti maha jahtuda asjal. Kohapeal ta kuumeneb suht kiiresti üle.

5. maarjokas

maarjokas New Member

383
    0
    0

Nooh, seda ma mõtlesingi, aga mingi 30-60mini, ma usun et oleks normaalne

6. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

Eile juhtus nii palju, et sain kätte stage6 sõrmelaagri ja c4 väntvõllilaagrid ja mootor sai ka alt ära võetud ning pooleks ja laua peale,täna loodan mootori saada nii palju kokku et väntvõlli koos uute laagritega sisse, variod ja asjad kõik külge tagasi ja siis peab proovima hakkama palju neid metall tihendeid silku vahele vaja on või kas üldse on :D.
    Järgmine nädal tahaks veel ära osta kroom variotuulutuse katte,ssp kroom kicki vända,küljejala ja stage6-e käsitoore.

7. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0
    Re: mario piaggio Nrg 70DD 06 '

first start 01.00 öösel :D.

8. kirjuap

kirjuap Active Member

1,424
    0
    36

mitmest löögist ja kuidas köis :p ?

9. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

nomh peksin päris korralikult seda ikka , sest plätud olid jalas , mis olid tosooli jne täis, sitt oli lüüa kicki , sest starter ei jõudnud alguses ringi vedada , aga no lõin algul mingi 9 korda , siis keerasin süüte välja , peksin paar korda tühja , keerasin süüte sisse ja siis käis esimesest laksust. häält ei tundnud enam ära , sest hoopis teine on , pöörde käib ka väga haigelt, 50-sen väänasid seda kaasirulli et ikka läheks pöörde , seal korra natukene keerad ja juba rebib mõnusalt :).ise natukene alguses põdesin et ei saa korralikult käima , sest pole ise kunagi vända laagreid ja asju paigaldanud,aga läks hästi õnneks, loodan et silindripea ja kolbi vahe on normaalne , ei viitsinud hakata seda 1mm mõõtma, vaatasin slele järgi et väljalaske alumine serv ja kolb olid ühtlaselt.

10. fenchu

fenchu Member

669
    0
    16

faak, kahetsen et ise sport pro'd ei ostnud :D:D
    kunagi kui sisses6it tehtud, tahan ka proovikat 8)

11. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

:D:D saab . kunagi kokkutulekul näeb niikuinii kui viitsid tulla mõnele :D.

12. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

Nonii , sissesõit on tehtud ja liigub päris mõnusalt , kaasiga on tagal igatahes :D. aga timmimisruumi veel on , variaatori poolelt , minu arust võiks olla pöördeid natukene rohkem , hetkel on neid nagu vähe , proovin ükspäev panna 5,6 rullidega 4,5 segamini , siduris on muidu punased vedrud ja jäikus on teise astme peal. Ostsin täna ära ka strong survevedru. Keegi võiks anda mõne soovituse , et kuidas saada kiirendust veel äkilisemaks vms, kergemad rullid ja strong sisse ?

13. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

tellitud sai paar jubinat mis on seotud tehnilise poolega, aga annavad juurde ka välimust .

14. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36

mingi koonus ja sumps?

15. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

ei :d sumpsi ära ei vaheta kuna meeldib hääl , hea vaikne :D ja koonust ei kavatse ka vähemalt lähiajal panna , kuigi on plaanis proovida .

16. Raghza

Raghza Active Member

1,189
    0
    36

Tahad ma räägin sulle sama jutu, mida ma olen vast umbes 50'le inimesele rääkinud?
    Igasugused vedrukesed ei anna sulle kiirendust, ehk siis jõudu juurde. Vedrude ja rullikute seadistus on üks ja ainus see kõige parem. Kui tahad kiirendust paremaks, siis osta nt. Overrange või midagi muud asjalikku ;)

17. Onikz

Onikz New Member

454
    0
    0

Nägin sind Kadaka Teel :D.

me sõime tee ääres :lol:

18. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

ma tean seda , kuna proovisin järgi kõik surve ja siduri vedurd mis üldse olemas on ja kõige parem on stage6 medium ja malossi punased sidurivedrud (teisel astmel) , vb saaks veel lahjematega isegi paremaks aga kangemaid pole kindlasti mõtet proovida isegi , sest jõud kadus täiesti ära.

to onikz: Mõtled seal pääsküla lõpus :D? nägin teid ka :D.

19. raimond123

raimond123 Member

241
    0
    16

Nu vapsee püss on juba ju,tahaks ka kunagi proovikat kui näeb ja sa võiksid mulle rullikute raha ka anda kui sul aega on 8)

20. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

tähelepanu esikettale ;).

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte