kustutada ja lukku!

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Ducati, Mai 22, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    Re: mario piaggio Nrg 70DD 06 '

konsulteeri selle kes see rsk oligi, mm richard ?? see ruutelmaa vana sp omaik. Tal corsa aga ei tea, sul tuli võimsuse hullustus ? 8)

2. Kummitus

Kummitus New Member

634
    0
    0

Tal AC ja Peugeoti peal, ei ole päris samatulemus mis LC ja Piaggio mootor.

3. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

on keegi tallinnas , kes viitsiks proovida oma r-i külge spidot , oleks vaja teada saada kas see spido mis mu käes on töötab korralikult , siis tean kas ostan ära v mitte ? tegemist r-i stokk spidoga , endale ei saa külge proovida , sest mul hoopis teistsugune pistik nrg-l kui ril ;).

4. tsinsupowa

tsinsupowa New Member

631
    0
    0

Mul areal corsa. 17.5 karpaga saab lebolt timmi ja liigub kah normaalselt. Vastupidavus on kah hea. 10kilo sõidad ära,vahetad rõngad välja ja sõidad rahus edasi.

5. Raghza

Raghza Active Member

1,189
    0
    36

Kõik on hooldamises kinni. Reaalselt on see jutt, et malmsilinder peab rohkem vastu kui alu, lollus.

6. helar1

helar1 Member

929
    0
    16

Corsa hea silinder, endal jooksis 19mm karpaga suht normaalselt edasi, seni kuni ära kulus. Kohviks läks minul peale ~2000km läbimist, kuid see oli ka minu viga, kruusatee ja väga vabalt hingav õhufilter polnud just kõigeparem kooslus. Corsa ja Malossi reduktoriga sain maanteel poolegaasiga koos autodega sõita. :p

7. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

võite mulle pakkuda polini speedcontrolliga vahetust malossi multivari vastu, võin mingi väikse kompi ka peale maksta , multivar sõitnud 500+ ja väga heas korras , sport pro ja yasuni r läheb müügile peale hooaja lõpetamist ,samuti ka 17,5 karpa koos autotoorega.
    otsustasin vahepeal nii palju siis veel et sumpaks tuleb ikkagist yasuni c16 black edition mitte polini , sest polini teeb minu jaoks liiga kõvat häält , mis ei meeldi mulle :D. karpaks tuleb dellorto 21 ja sinna e13 koonus ka otsa veel(võibolla short kollektor ka) , väntvõll doppler endurance ;).
    muidu mis vahet on yasuni carrera 16 ja yasuni city 16-el ?

8. IN4R3K

IN4R3K Member

800
    0
    16

city on lühem

9. kirjuap

kirjuap Active Member

1,424
    0
    36

yhel peaks E märgistus puuduma ka?

10. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36

cityl on E märgistus , tavalisel ple , aga piaggio all näeb mudu tavaline ka kena välja , minarelli all jääb liiga pikk

11. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

selge , aga mingit võimsuse vahet neil pole ?

12. raimond123

raimond123 Member

241
    0
    16

see liigub sul niigi sitaks juba ju,mida sa sellest tuunid koguaeg sõida ka vahepeal:D:D

13. Sammelsoy

Sammelsoy Member

336
    0
    16

eiei tuunimine on ju põnevam kui sõitmine teglt 8)

14. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

eile sai tellitud yasuni c16 black edition . esmaspäeval ostan e5 koonuse ja düüsi ka. küsimus siis selline kas c16 ja mhr replica teevad koos head tööd?
    ahja tellitud on ka buzzeti küljejalg ;).

15. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0

krt, c16 teeb kadedaks, e5 eitee ja buzzeti teeb ka :D 8)

16. fenchu

fenchu Member

669
    0
    16

s6bral on c16 ja replica, päris hästi liigub kuigi tal veits putsis see ;)

17. Sammelsoy

Sammelsoy Member

336
    0
    16

soprt prole sobib r paremini ikka, aga mhr replicale sobib c16 hästi küll. muidu kui mõtled osta mhr replicat vms, siis ei ole mõtet, tüdined samamoodi kohe ära juba ja vaatad et ei liigu ja hakkad kõvemat silkut vaatama jälle vms. ise tegin samamoodi algul oli sport pro ja nüüd on s6 racing ja siuke tunne et ikkagi munnigi ei liigu :roll:
    telli kohe juba mingi kõvem asi ja oled rahul natuke pikemat aega:D

18. fenchu

fenchu Member

669
    0
    16

m6tle mis summad sinna lähevad kui veel k6vemat asja osta :D veel ullem sumpa, vänt jne

19. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

see on jep juba lamp teema veel hullemat sinna vahele osta , ennem müün juba maha selle rolleri ja ostan mõne 125-se sm-i :D aga no mhr replica ja c16 peaks käima väga hästi edasi , ise olen sõitnud kus oli peal 21 karpa,c16 ja mhr replica ja see käis ikka väga räigelt edasi :).

20. M1hk3l

M1hk3l New Member

869
    0
    0

täiesti mõttetu üldse minuarust, sportpro vms kõige normim, ei pea karpasid ja värke ka ostma. Sõitsin päev otsa 21+ hp-d masinaga ja juba tundus et ei liigu, mõttetu üldse:D

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte