kustutada ja lukku!

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Ducati, Mai 22, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    Re: mario piaggio Nrg DD 06 ' 70

oi jah, edu sulle, tundub et läheb vaja :p

2. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0

Aga lase mma-l ja neil mingi velg teha :D

3. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

jep edu läheb vaja küll jah , aga igatahes nüüd kohe kohe garaasi ja siis keeran need võlts amordid sealt alt ära :D ehk siis terve esiosa täiesti pilbasteks ;).

4. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

öelge nüüd üks inimene kes tellib scooter-centerist , oleks hädasti vaja.

Üks pilte hetkeseisust ka siis:

sorri kvaliteedi pärast ka :D

5. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0

nutune :D

6. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

a jah pole siia kirjutanudki veel , igatahes häid pühi kõigile ja siis roxi amordid sain kätte , tehti ümber ja need all ka juba :D kunagi hiljem pildid
    jaanuaris saab tellimuse kätte, tellisin akupealse plastiku mida siiamaani pole olnudki ja esikondli aluse kondli ka .
    siis läheb järgmine tellimus jaanuari lõpus , kus sees kastitäis välimuse juppe ja värki :D
    värvimise asjad jäävad kõige viimaseks , ei taha talveks neid kondleid garaaži , seal niigi liiga vähe ruumi , terve garaaž on valuvelgi täis :D
    muidu pakkuge ps-i kas uue kerega sr-i või streedi esivelge , sobib ka mingine ditechi vms vana kerega sri esivelg ( 13 tolli)

7. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

Gianelli shot on parem kui c16 ?
    saaks peaaegu 2000 odavamalt korraliku shoti :D

8. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0

c16 võib olla on tibatillukese kangem aga eitea, shot ka kõva sumps :D ja selle hinnavahe korvab kindlasti 8)

9. Kummitus

Kummitus New Member

634
    0
    0

Võta shot

10. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

Normaalne :D
    aga mõned pildid ka siis vahelduseks ;) :

11. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0

goodgood. Sama küljejalg, sama sumpa jne. 8)
    Sumps ka korralik. Imelik aint et sel silkusse minev ots selline. Mul suur ümar toru aint nagu D:

12. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36

Kui ma ei eksi siis see vanematüübi shot , ml endal oli ka täpselt sama, see peaks mingi race only ka olema , ilma e-märgistuseta ?

13. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

mulle meeldibki rohkem,et see ots selline koonus , ei ole muret , et tihend on perses ja hakkab lörisema :p
    Aga jah ragnar nii see on :D Ma vaatan kuidas mulle see sumps meeldib ja mis hääl on jne . kui ei meeldi siis vb kunagi ostan c16 ikka :D
    Raiko , kui sul oli see , siis peaksid teadma , teeb teist häält kui see e-märgistusega shot ?
    Igastahes nüüd on mõned tähtsamad asjad tehtud , esihark ümber tehtud nrg jaoks , küljejalg ja sumps ka olemas , järgmised plaanid on siis , et saada sr-i esivelg , seal tuleb ka nats aretada siis saab roxi oversize külge ja kui kõik valmis siis veljed värvi ja variokaas värvi ning Stage6 hpc väntvõll tuleb ka ;)
    Esialgu pean kahjuks selle kondlite värvimise mõtte edasi lükkama kuna väntvõll vajab kindlalt vahetust , muidu on lõpptulemus see , et ma pean ostma uue silku , ploki ja väntvõlli ja see poleks parem mõte :D aga kondlid lähevad enne hooaja algust kindlalt värvimisse.
    Igatahes praegu ootan siis camexist paart kondlit , kui need käes ,siis garaazi ja viskan esiotsa nii kokku , et jääb alla panna veel ainult velg ;)

14. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0

okei :D muide sellel ümaral otsal polegi tihendid vahel ;D mul küll mitte ja mignt lörisevat häält ka pold ja kinni oli 2 vedruga :D Vot see on reissing :D

15. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36

maeiteagi , natuke nagu tundus ,et tegi nagu võimsamat häält , rohkem nagu 70 oma meenutas 50se all kui sõbral shotil , aga vb asi ka selles,et ühel oli rohkem villa vms .

muidu ragnar sl peaks 2s jupis olema see , ajad midagi segamini :D üks ots peaks silku küljes 2 mutriga olema , ja sinna otsa külge läheb 2 vedrut mis sumpa küljes

see junn mis seal paremal all peaks sl silku küljes olema : http://www.pjme.co.uk/acatalog/AEROX-GI ... 400DPI.jpg

16. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0

haha no see ka võimalik. sumpat ära võtsin ss võtsin 2 vedru lahti ja tuligi ära :D:D
    Mis seisus pill on muidu ?:p

17. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

Seis on selline et seisab esivelje peal seina ääres :D
    pole üldse tegelenud sest koguaeg trenn jne aga nüüd hakkab siin vaikselt juppe jõudma aina rohkem ma vaatan , nii et varsti see seis muutub ..
    ennem ei saa amorte ette alla panna , kui jõuab camexist esikondli alune kondel , mul tuli suure üllatusena , et see oli 5-st kohast puruks millest kolm tükki kukkus lihtsalt küljest ära kui lahti võtsin :D nii et kui kondlid jõuavad kohale , siis jääb vaid oodata esivelge ja ratastel ta ongi :)

18. kirjuap

kirjuap Active Member

1,424
    0
    36

ega päevaga tulegi alati kohale, ja teloteel ei tea ka kas üandi posti , va smartposti

19. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

Olgu asi korras ,probleem oli Eesti postis ;)
    Keegi modedest võiks teha teemat offtopicust natuke puhtamaks :p

20. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0

normal, räägi millal sa seda sumpa ja bloki vahelist kinnitust tahad ?

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte