kustutada ja lukku!

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Ducati, Mai 22, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0
    Re: mario piaggio Nrg DD 06 ' 70 Uued pildid lk 41

Veljed liivapritsist käes siis , esmaspäev lähevad pulbrisse ja siis laon kokku kõik nii palju kui võimalik, hetkel otsin kondlitele värvijat , oleks vaja 4 kondlit üle värvida , ühes kohas pakuti 2500 kr ja harrix pakkus 4k , natukene liiga palju paari väikse kondli eest küsitud vms ..
    võibolla lähevad tartusse ühe tüübi juurde , aga kui keegi tegeleb värvimisega , siis võite pakkuda oma hinna , saadan kondlitest pildi ka kui vaja ;)

2. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0

päris head :p , täna õhtul uurin värvimise keissi ka :p

3. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

Veljed on pulbris ja sai uues mulgis shoppamas käidud ning uued pidurihebelid ostetud , kaasa sain 2 stage6 võtmehoidjat ka :D

nädalavahetuseks arvatavasti siis saab enamvähem kokku , plaanis vähemalt veljed alla panna , uued piduriheeblid külge , esipidur ära õhutada ja siis tiiru teha :)

4. StreetBuzz

StreetBuzz New Member

1,843
    0
    0

küsi värvimist kickassilt !!

5. VW_Motors

VW_Motors Super Moderaator Meeskonnaliige Super Moderaator

1,756
    0
    36

Kickass laseb värvida ju, ja Võrus.. :roll:

6. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0

hingehinda küsib vist aint :roll:

7. Groovy

Groovy New Member

459
    0
    0

Need heeblid on küll badass, mulle meeldivad.

8. Kickass

Kickass Member

706
    1
    16

Kickassi hingehind:D Minge kuhugi värvitöökotta kus on kamber ja kõik vajalik möll. viige oma plastikuhunnik letti, täiesti ettevalmistamata kujul, vaadake mis teile öeldakse... Pärast seda ei tundu midagi see nii väga hingehind. Ma ei mõtle hetkel kuskil kellegi isa sõbra sõpra mingis xxx garages liiva sees vaid korralikku värvimist :)
    Ja lisaks veel et palju on siin seda isetegemise juttu, ma ei mõtle antud teemat ja seda rollerit vaid niisama, et värvimise kohta öeldakse et phäh mis se on et tee ise ära ja odav. Ma olen nii palju näinud neid vägevalt isetehtud masinaid kust ma pean üldse enne lihvima hakkamist juba noaga mingi 2 kihti täielikku löga maha kraapima ja sis saab hakata mingi eeltööga tegelema... kõik keeb ja kobrutab jnejne.

Värvimisel on oma hind sellepärast et see ei tähenda seda et ostad värvi ja lased selle sinna peale vaid se tähendab esmalt korralikku plastikute pesu, siis mingi asfaldi jne julma värgi eemaldamist, siis lihvimist mis tavaliselt sisaldab ka päris piisavalt pahteldamist ja väikeste täkete jne parandamist, peale seda kruntida, siis kogu krunt igaltpoolt ilusti 800 või 1000 liivakaga üle käia ja alles pärast seda saab värvi peale lasta. Ja kogu see eelnev ei tähenda mitte mingi tunniajast tööd vaid tavaliselt mitut tööpäeva. Lisaks kujuneb ju hind vastavalt värvidele jne. Just värvisin ühte Apriliat pärlmutter valgega. Ainuüksi valge värv läks maksma 100euri, kusjuures ei ole tegu mingi ulme tippklassi kuuluva värvifirma toodanguga vaid firmaga mille kvaliteedi ja hinna tase kenasti paigas ja samas taskukohane, asi lihtsalt sellest et pärla valgel oli omakorda alusvärv. Ehk siis nendele juppidele oli vaja lasta krunt, valge värv, pärla värv ja lakk... Ja need asjad ei maksa 5euri liiter just...

Ok aga see selleks

Äge roller, tahtsin ka kunagi sellise kerega NRGd väga saada et midagi ilusat ehitada, minu arust väga hea toorik kergeks tuuninguks...

9. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0

Tean isegi seda hind, samuti oli mul pärlmutter värv + eeltöö ja kõik... Hind kujunes lõpudelõpuks pea 5k, koos velgede ja mingi 8 plastikuga, kuna kõiki polnud vaja värvida ;)
    Tegelt selle isetegemisega saad vähemalt üle poole odavamalt, kui teed eeltöö ära, ostad ise värvi + laki ja lased kambris ära värvida...
    Tean mida räägin, ise tehes on ikkagi odavam, aga see ise tegemine ple ka nii lihtne, aeganõudev, kannatuslik, mis puudub paljudel.

10. Kickass

Kickass Member

706
    1
    16

Räägingi just pigem isetegemise kvaliteedist mis tavaliselt sarnaneb sellele et 5 aastasele lapsele liivakas kätte anda ja lasta tal eeltööd teha...
    Värvi hinna koha pealt - miks peaks poest jaekliendina hea värvi odavamalt saama kui värvitöökodades on tavaliselt sisseostetud kõik värvid ja vahendid suurtes kogustes ning kõik segatakse kohapeal ja täpselt nii palju kui vaja, üle jääb värvi tavaliselt mingi tilgake...

Agajah no mis ikka. Mõned saavad aru värvimise keerukusest aga enamustele jääb ikka see mulje et plastikud maha-värv peale-plastikud peale.

11. Põrguvärk

Põrguvärk Administraator Meeskonnaliige Administraator

1,683
    0
    36

Olen täitsa nõus Kickass'iga, värvimune pole mingi niisama töö, vaid nõuab vägasuurt kannatlikust ja kohusetunnet. Nagu jätad kasvõi ühe kivitäkke kusagil tegemata kajastub see kohe lõpptulemuse kvaliteedis, rääkimata värvimata servadest jne..
    Kes arvab,et teeb värvitöö ise ära,siis soovitan soojalt koguda eelnevalt veidigi teadmisi kuidas seda tööd tehakse. Kõigesuuremaid vigu tehakse liivapaberite valikul ja lihvimisel.

Edu Mario!

12. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0

Nii ta ongi, eeltöö on ulme, kuna lõpetadakse ära 500 paberiga umbkaudu, aga tegelt tuleb teha kuni 800-ni, siis visatakse värv peale mingi halva püstoliga ja ongi kohe kvaliteeti näha, pmst mitte midagi.. Kõik ikka oleneb nii palju inimesest ja vahendites, kui puudub vahendeid korjates kokku kusagilt sõprade käest siis ei saagi midagi hea tulla kokkuvõttes..:
    Mariol ikka änksa pill, Tlna tulek mul siis tahan ära näha..

13. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

Jep minuarust on kickassil võrreldes mõne inimesega väga odav hind , käisin eelmine nädal NELJA KONDLIGA ühes värvifirmas kus tehti mulle hinnapakkumiseks 200 eurot ehk vanas rahas 3000kr , kondlid on pisikesed ja ainult üks neist vajab pahtlit.
    Kui mul veel plaanis oli teha fiati värvilahendus siis pakkus kickass hinnaks 3500-4000 selle eest et ta tuleb ise võtab rolleri peale , viib enda juurde , kondlite värvimine ja kleepsud jne nii et jah :)
    Muidu uudiseid ka siis üks halb ja paar head , halb siis see et helistasin täna pulbrisse ja sealt öeldi mulle et ei saa velgi värvida sest esiveljel laagrid küljes, ei saa aru miks seda kohe algul öelda ei võinud keegi seal aga noh käisin tõin ära veljed , nüüdseks on veljest laagrid väljas ja homme lähevad siis sinna tagasi .
    teiseks avastasin et piduriheeblid ei mahu oma kohtadele , koolis sai freesitud parajaks need siis ja nüüd on nad küljes.
    kolmandaks see et järgmine nädal tuleb uus väntvõll ja varsti tuleb s6 kroom kick ka veel ;)
    see oleks siis kõik ja järgmine etapp on kõikide nende asjade külge panek mis talvel toimunud on , asi läheb põnevaks :D
    Kahju on muidugi vist see et momale jääb minemata sest tõesti ei taha nelja väikest kondlit 200 euri eest värvida, ei tea mis üldse saab neist kondlitest nüüd ... :S

14. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36

Kahju seljuhul kui MoMa'le ei lähe.

15. StreetBuzz

StreetBuzz New Member

1,843
    0
    0

väfga kahju ikka et momal ei näe :( !!
    ilus pill on , tee valmis ja hoia seda 8)

16. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0
    Re: mario piaggio Nrg DD 06 ' 70

Ei tea jah seda moma värki kahjuks , vist ei jõua asjaga ikkagi valmis :)

Aga paar head uudist ka selle juurde siis , et kondlid on värvimises :) ! ja veljed on ka värvimises ja valge veljeteip sai ka ära ostetud (7mm paksune)
    nüüd nädala lõpuks tuleb uus väntvõll ka veel, doppler endurance.
    see nädal saab veljed kätte siis laagrid sisse , rehvid peale , veljeteip peale ja siis sumps alla ja siis saab tiiru teha :)
    järgmiseks siis saab kondlid kätte värvist , siis ühendab uue tagatule ära , jalamatid külge jms ja siis vist saab lõplikult kokku ka panna kõik 8)

pmts selline ta siis tuleb,ainult et jalamatid veel ja siis valget sisaldavaid kleepse ka :) :

17. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0
    Re: mario piaggio Nrg DD 06 ' 70

Visake nüüd paar head kommi 8)

sain teada , et kondlid pahteldatud , ei tea kas saab reedeks valmis v mitte , aga veljed lives läigivad ikka julmalt ja kõik tõotab päris kuri jääda :D
    värvikvaliteet on 5/5

18. kevyn

kevyn New Member

863
    0
    0
    Re: mario piaggio Nrg DD 06 ' 70 Velgedest pildid lk 43

haigelt ilusad veljed :eek:

19. StreetBuzz

StreetBuzz New Member

1,843
    0