kustutada ja lukku!

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Ducati, Mai 22, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0
    Re: Mario Piaggio NRG DD50 2006.a. küsimus silku kohta !

2. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0
    Re: Mario Piaggio NRG DD50 2006.a. küsimus silku kohta !

kõik on nagu väga (Y) aint minumeelest kõrgendus on natuke liiast :roll: puhtalt minu arvamus a se kõrge per** veits nagu imelik :roll: (puhtalt minu arvamus

3. -Aston-

-Aston- Active Member

1,339
    0
    36
    Re: Mario Piaggio NRG DD50 2006.a.

Väga ilus masin on aga masin teeb liiga hullu sääse häält.
    Muidu perfektne pill.

4. fenchu

fenchu Member

669
    0
    16

välimus on väga kena, aint under tundub kuidagi imelik, võino pildilt pole hästi aru saada . sumps on jah ilus aga teeb siukest plekihäält et jube, endal kogemused selle sumpaga .

5. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

minu meelest kui pöörde jookseb on just selline mõnus jõuline hääl , ja kerib edasi hästi :) maitse asi . kui ma seda maha hakkaks kellegile müüma siis ma saaks selle eest 1600 ehk , ise ostsin 2K-ga , ja selle 1600-ga ei osta ma endale midagi head , ja selle sumpa ma saan ilusti tööle , kui nüüd kuu aja pärast raha saan ja dr70 peale tuleb ;) selleks ei taha enam sport prod et sellega ei saa ma sõidetud mitte kuidagi , kui ma juba suvel päevas 140km sõitsin :D siis ei sõida ma tervet suvegi ära kui juba kolb nägemist ütleb mulle :D
    tahtsin veel küsida et kas neid jalamatte on ise kerge välja lõigata , avastasin et garaasis suur hunnik ilusat läikivat riffelplekki ehk siis seda jalamati materjali ?

6. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

Tekkis mõte , et kas keegi mõne korraliku kaameraga koos pildistama ei viitsiks kunagi minna :)?

7. Rannu

Rannu New Member

579
    0
    0

Deem, see on üks ilusamaid rollereid mida ma tean :)

8. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

Kaevan enda teema korraks üles , oleks paart assja vaja :)
    Kas keegi ei viitsiks aidata otsida , tahaks leida sellise pildi kuskilt välismaa lehelt kus oleks sellisel nrg-l kiesleri undertail küljes , ise olen otsinud aga pole leidnud , võibolla keegi leiaks sellise pildi,tahan sellepärast seda et endal plaanis see ka osta aga tahaks ennem näha kuidas see üldse välja näeb siin küljes :p

Ja siis üks asi veel , kas keegi seda sinist amordikõrgendust näiteks mingi carbon või kroomi vastu ei tahaks vahetada?

9. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36

70 ei tule siis ?

10. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

tuleb talve poole kui raha juurde saab Dr70.

11. nrgchris

nrgchris Bännitud Bännitud

805
    0
    0

1k underi eest v2lja k2ija.. Mm karm, ise mõtlesin vahepeal sama, aga kui tahaksin endale underit teeks ma endale ise, Oma maitse järgi see
    kiesleri undertail mulle ei meeldI : )

12. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0
  13. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0
  14. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

väike up , pole rollerit juba 3 nädalat käima pannud , eks ükspäev peab proovima:Daga mite sellest ma ei tahtnudki rääkida. sellest hoopis et novembri algul 10-11 ühel neist päevadel läheb siis ette xenon 6000k täistulle , ja siis suht kindlalt sr50R veljed ka mis on hetkel sinised nagu stokis aga need värviks üle .
    vaatasin et sril on velg kinni nii et keskel mutter ja ääres 3 polti aga mul nii et keskel mutter ja ääres 5 polti , siis tuleb see vahetükk ka ära vahetada ju eks ? :roll:

15. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

Kaevan teema üles . Varsti läheb tellimus scooter-attacki , panin mõned enda jupid müüki ja müügiteema leiate siit : viewtopic.php?f=42&t=39943

Tellimuses on sees sellised jupid nagu:

Malossi delta clutch sidur
    Malossi multivar 2000
    Malossi torisson controller
    Stage6 must strong survevedru

Kui saaks kuidagi rolleri viimsisse kasutaja maittt juurde siis tuleval nädalal saaks xenoni ka külge :D

16. vunka

vunka New Member

1,013
    1
    0

Ma soovitaks sulle Stage6 Sport Pro silindrit. Drist ta ju oluliselt kallim ei ole. Ja Pro Replica sumpa töötab stage6 silindriga kõige paremini. Muidu, see NRG on lihtsalt superkena. Piltidelt uurisin väheke tagaratta kinnitust ja tundub et need veljed läheks mulle alla ilma igasuguse ümbertegemiseta. Leiaks vaid kuskilt odavalt need :lol:

17. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0

Kui ma peaksin saama selle 4,5k kokku siis tuleks kindlalt sport pro , praegu läheb raha teistele juppidele ära kõik :D Tagaratta kinnitus on tal selline et need 5 polti mis on ääres hoiavad ratast kinni ploki küljes ja see mutter mis seal keskel on , hoiab seda piduriketast koos vahetükiga ploki küljes :D
    nii kaua kuni ma seda raha kokku saan et osta hpc väntvõll,laagrid ja silku kannatab selle listiga ka väga edukalt sõita , ega ta nii tigu ka pole ju :D

18. maittt

maittt New Member

694
    0
    0

ei pea sa viimsi tooma vaid kõigest pirita_kosele :D
    stock silikust annab kyll midagi juurde saada kuna poole väljalaset kinni.

19. vunka

vunka New Member

1,013
    1
    0

Pool väljalaset on kinni Minarelli mootoril.
    Muidu, mul on ka tagavelg 5 poldiga, ehk siis ei oleks mingit kettaga jebimist. Ja veel, S6 Sport Pro peab väga edukalt ka stock väntvõllil vastu.

20. pazawazar

pazawazar New Member

293
    0
    0

normss roller juu (Y) mulle meeldis punane tagutuli rohkm aga maitse asi , üliikena!

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte