Re: Gilera Runner Fx 125cc seda juttu ma usun , olen näinud päris silmaga nähtavalt kõveraid ammorte ühel tüübil
Re: Gilera Runner Fx 125cc mul ol ka mingi aeg tagasi 02 aasta runner, hark läks minuteada tagal laskmisest pekki, õnneks sain mina korraliku pmst kommirahaga kätte 8) brabuse käes olid juba need kannis, sõitis üks käsi lenksul august läbi ja oligi külili
Re: Gilera Runner Fx 125cc ei joppand ss :| . Aga kas sinna roxi esihark ka istub või millegi muu rollu oma !!!!
Re: Maeimäleta Gilera Runner Fx 125cc OK. Aga pakkuge ss keegi müüa mis sobiks runnerile, esiharki koos esi porikaga !!!!!!!!
Re: Maeimäleta Gilera Runner Fx 125cc Tänud Moderaatorile kes selle vaevaks võttis ja need leheküljed mis sisaldasid mitte teema kohast juttu , ära kustutas !
Re: Maeimäleta Gilera Runner Fx 125cc Parandan , sinna saab lisada Õli ja need on täiesti tavalised õliammordid endal lisasin ja nüüd on asjad täiest töötavad ja heas seisukorras ( Amorte eest vaadates , siis Parema poolse amordi peal on keeratav kordk , mis käib ära , selle eemaldades saad lisada sinna õli ) Foorumites kirjutati et kasutada Tavotti (eikujuta ette kuidas see seal toimima peaks aga ,seda ma ei kasutanud) Lisaks oli veel soovitatav panna "Sae 5 " mingisugustõli
Re: Maeimäleta Gilera Runner Fx 125cc kuradi sitaputs on see et head ja väärtuslikud postid läksid kaduma.
Re: Maeimäleta Gilera Runner Fx 125cc mida vittu kui palju kolb maksis. ma ostsin tihendikompletki ja 172cc kolvi 125euriga
Re: Maeimäleta Gilera Runner Fx 125cc Selline pirn sai siis ostetud , kuna parktulede kohapeale oleks jäänud tühi auk , siis otsustasin selle millegagi ära täita Selline siis see tulemus Kogu mant mis ostetud sai , ühendamiseks ! Lüliti paigutus .. [/quote]
Re: Maeimäleta Gilera Runner Fx 125cc Läbi süüteluku saab ka panna btw. Normaalne,omal starteri samasuguse lüliti alt.
Re: Maeimäleta Gilera Runner Fx 125cc otseselt läbi süüteluku panema sa ei pea seda. aku + klemmile ja lüliti vahele vead pirnini ära ja teine ots massi ehk miinusjuhe.
Re: Maeimäleta Gilera Runner Fx 125cc Siis mõõdamineja lükkab sisse lüliti ja tuled põlevad. Aga kui läbi süüteluku,siis süüde sees ainult põleb.
Re: Maeimäleta Gilera Runner Fx 125cc no krt kas lenksu peal olevatest lülititest vähe on et tuledele vaja veel 1 panna ja keset suvalsit gondlit auk puurida...