Re: Maeimäleta Gilera Runner Fx 125cc Näita mulle üks selline "oss" kes seda teeb siis , mtea ma kas sõidan pilliga v siis see seisav garages , väga nagu ei jäta seda teistele näppimiseks .. ehk siis paneks ventiilikorgid ka kuidagi teistmoodi , istme alt , et keegi neid maha keerata ei saaks , ja vbla võtaks gilera jalamatid ka ära sest iga suvaline oss võib ju need ka ära tõmmata..
Re: Maeimäleta Gilera Runner Fx 125cc ja taipohh kui ossid ei näpi su rollerit, seda viga annab parandada... ja ära sa kallita siin midagi, avalda oma tundeid kellelegi kellele need natukenegi korda lähevad! ja õpi 1 postitus järjest tegema, sa ei pea igale asjale vastust kirjutama eraldi, munn
Re: Maeimäleta Gilera Runner Fx 125cc Eraldi võtmega käivad maha. Aga mis te nokite inimest, pannakse tuled tööle siis pannakse, näed siis kustutad ära - nagunii aku laeb sõites.
Re: Maeimäleta Gilera Runner Fx 125cc leidsin par pilti milline ta minu käes oli ,kolb on muidu ilmselt sellepärast selline,et sai korra kuuma kuna üks tüdruk pani rolleriga matsu ning radikast voolas tosool välja ning asi läks keema
Re: Maeimäleta Gilera Runner Fx 125cc +1 On näha ja et masin on korra korralikult kuumaks läinud , Vända peal on sellised laigud , aga tundub et ikka päris viiimase piirini ei jõudnud
Re: Maeimäleta Gilera Runner Fx 125cc Sellised peaks olema mõlemad rõngad ! Aga selline oli ÜKS rõngastest ! (umbes 0.7 - 0.8cm-ine tükk on purnenud ja selle tüki leidsin Sumpsist)
Re: Maeimäleta Gilera Runner Fx 125cc Ei tea, endal ka lenksu peal lüliti, jumala pohhuj, läheb aku tühjaks ss läheb, ega midagi teha pole, ilu nõuab ohvreid Igatahes, kolvi hind on päris haige
Re: Maeimäleta Gilera Runner Fx 125cc türa te halisete jolleri juppide hindade pärast, ostke omale baik ja esimesed piduriklotsid lähvad juba sama palju kui vanasti mingi sitane kolb
Re: Maeimäleta Gilera Runner Fx 125cc Okei kirjutan uuesti sulle selle lüliti teema siin kused koguaeg, et keegi vajutab tuled põlema väga lihtne viis seda vältida nii, et need ledid ja mu bullshit, mis sa sinna peale ehitanud oled. Vead ühe juhtme aku pluss klemmilt lülitisse lülitist edasi ledi. Ledist vead ühe juhtme massi(Ehk vastu raami). Siis keerad süüte välja kaob mass ära ja tuled kustuvad ära. Ei pea neid lüliteid kuhugi istme alla peitma vms.
Re: Maeimäleta Gilera Runner Fx 125cc Mootorijuppe vaja, siis PS! Kõike pakkuda pm. 180cc omad, kuid peaks 1:1-le istuma