kymco agility 50 välimus.

Discussion in 'Tuuning' started by roughneck, Aug 28, 2007.

1. allarw

allarw New Member

14
    0
    0
    Ei hakanud uut teemat tegema, aga et kas ma pean ainult teist värvi pirnid panema sinna spidoka värki? ja volaah?

2. roughneck

roughneck New Member

148
    0
    0
    jh.. preagu on sul seal kaks valget pirni, otsad mustad.. ostad poest kas punased või rohelised või sinised.. enda asi.. (punased jäävad kõige ilusamad ja ergemad) ja paned nende asemele..

(mul põhja alla valgustus ka armatuurivalgustus pirnidega valgustus pandud ;) väga ilus minu arust.. (roheline))

3. -kevin-

-kevin- New Member

116
    0
    0
    panin ka siis ette park tuleks ja spidokasse sinised pirnid...üpriski ilus on nüüd :D

4. thoppers

thoppers New Member

2
    0
    0
    a kuidas te panete sinna spidokasse neid valgusteid vms? mul endal ka punane kymco agility , aga rääkige siis kuidas te panite? :p

5. roughneck

roughneck New Member

148
    0
    0
    võtad sarve esimese kondli ära.. tõmbad spido küljest pirinipesad koos pirnidega välja.. vahetad pirind ära.. ja lükkad sisse tagasi ..

6. thoppers

thoppers New Member

2
    0
    0
    eem , misasi see sarv on? :D ja kust nii väikseid pirne või lede või misseal ka ei käiks saab? : p

7. Kaltsyum

Kaltsyum New Member

899
    0
    0
    ok, keskendun sinu aitamisele siis,
    sellise pirni käivad sinna sisse - http://www.easyparts.nl/showarticles_in ... Blauw.html
    jälgi täpselt mis otsaga.
    neid pirne saab tartus autoringist ja vb ka headest bensukatest(ei ole kindel et seal on )
    sarve all mõtles ta eespool olevat spido kondlit, mis tuleb küljest ära võtta. seal all on paksemaid juhtme taolisi asju - seal otsas on pirnid, minu mäletamistmööda pead keskmise(juhtme) välja võtma, seal all on spido valgustuse pirn.
    need on suht kõvasti kinni niiet natuke jõudu kah.

Jaga seda lehte