Ei hakanud uut teemat tegema, aga et kas ma pean ainult teist värvi pirnid panema sinna spidoka värki? ja volaah?
jh.. preagu on sul seal kaks valget pirni, otsad mustad.. ostad poest kas punased või rohelised või sinised.. enda asi.. (punased jäävad kõige ilusamad ja ergemad) ja paned nende asemele.. (mul põhja alla valgustus ka armatuurivalgustus pirnidega valgustus pandud väga ilus minu arust.. (roheline))
a kuidas te panete sinna spidokasse neid valgusteid vms? mul endal ka punane kymco agility , aga rääkige siis kuidas te panite?
võtad sarve esimese kondli ära.. tõmbad spido küljest pirinipesad koos pirnidega välja.. vahetad pirind ära.. ja lükkad sisse tagasi ..
ok, keskendun sinu aitamisele siis, sellise pirni käivad sinna sisse - http://www.easyparts.nl/showarticles_in ... Blauw.html jälgi täpselt mis otsaga. neid pirne saab tartus autoringist ja vb ka headest bensukatest(ei ole kindel et seal on ) sarve all mõtles ta eespool olevat spido kondlit, mis tuleb küljest ära võtta. seal all on paksemaid juhtme taolisi asju - seal otsas on pirnid, minu mäletamistmööda pead keskmise(juhtme) välja võtma, seal all on spido valgustuse pirn. need on suht kõvasti kinni niiet natuke jõudu kah.