heh, aga samas kui see ikka juurde annab (nagu hardi kirjutas), siis see ikka õige tegu ju.naljakas muidugi natuke on, et kõik kohe summutajaid pooleks lõikama.
las inimesed lõikavad kui kasu on, naljaks võib olla ja puha aga sellepärast ei pea napakateks vms kutsuma :roll:
Keegi võiks gianelli ka pooleks lõigata,saaks teada mis seal sees on :lol: Ise poleks küll julgenud pooleks lõigata :?
Minu üks loogilsemaid seletusi sellele on see, et see hoiab ära sellise korssika hääle. Oletan, et paljud on kuulnud kuidas 2 takti krossikas (oma õhukestest teraseslehtedest tehtud summutites) teeb sellist tühja kaja. (nagu peksaks vastu plekki) Pakun et Hardi oma teeb midagi sarnast nüüd. No tänavasõidul tõmbab hästi tähelepanu. C16 on üldse selline vaikne summuti ja arvatavasti on ta ikka ehitatud sobiva heliga tänavakasutuseks. C20 teeb ikka sootuks teist häält. Eks väga palju määrab ka silencer kuid mõtlen selle heli all seda tervat kaja, mis on iseäralik korssikatele.
OT: Kui isegi kõvadel sumpadel on piirajad sees ... nahhui neid üldse vaja on? sumpa alt ära, peldikutoru asemele ja kärtsu mürtsu täieraha eest. Ma ühekorra lasin 2 sekki enda oma nii leeki tuli ka silkust pimedal õhtul oli see
huvitav kas tavalistes 4t sumpsides on ka piiraja ma võtsin ka suma ära ja oleks peaaegu põhjaaluse neooni ära sulatanud leekidega XD