kiiver peaks airoh olema kõik kleepsud maas ja mingi ferrari hobune kleebitud suht rebib jah millalgi raha saab siis hakkab lammutama ja värvima/poleerima
Ma arvan ,et teen MattMusta ja siis poleerin osad detailid ära Sprei MattMust ja Sprei Lakk peale ja kärab kah
Sa oma tsinsule võid jah panna mingit sprei värvi, sellisele pillile aga võiks siiski korraliku värvi peale panna.
Kõikidel masinatel peaks ise tagasi tõmbama,kui torssil nagad lahti pole. L3gion.Gaas keera teisipidi(rull ülespoole) ,stiilsem. Esipidur tee kindlalt korda.Summuti otsa oled ise teinud?
Ma ei pannud tähele kas originaal gaasirulliga tõmbas ise tagasi :roll: vist ikka tõmbas Aga ma ostsin ju ATMi Gaasirulli ja Gaasitrossi äkki se kuidagi mõjutab vms. Mul tõmbab igaltahes ise tagasi
nüüd hea värvima hakata..kui värvid ostetud mul tuleb eest tulest 4 juhet..kuhu need ühendan ? RAAMI VIST EI VÄRVI..
Planetat pole näppind,küll aga jupiteri.Planeta karpal(oli ju 2pütta,1karpa?)siibri ja karpa ülemise kaane vahel vedru pole?
juhtmed yhenda kas 2se v6i 4nda mutri vahele vms.. krt ei m2leta t2pselt.. vanasti oli skeem olemas aga see kadus 2ra.. kõva masin! edu! mul plaanis 1 komplektne minsk maha myya ja 1 t66korras mootor kah. kui ostja leian.
Homme ostan võibolla värvid ära aga midagi kindlat ei ütle :wink: vaatab kas viitsin linna kaasa minna.
Sain täna Decorast tasuta värvi Ema ostis ka igast pudi sealt ja müüja ei pand mu värvi tähele ja sain selle tasuta tseki peal värvi igaltahes polnd Värv hakkas mõne kohapealt voolama.. :S Tegelt asi nii hull ei ole nagu piltide pealt sest välk tõi digikal need voolamis jooned eriti esile..tglt pole neid peaaegu ültse nähagi. Küljekarp tuli suht kena. Paak. Paak. Porilaud (tagumine) Vahepeal sai korraks tööle pandud :lol: