Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! Ma ei kasutanudki pahtlit :lol: õrn krunt all ja kõik Se on nii räbal vist viskasin isegi minema ... :roll:
Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! järgmine kord olen targem tahtsin kähku valmis teha ,et lumega sõita nüüd sulas to ka ära.. :roll:
Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! Müüsin ATV maha ja unustasin paar väikest plastikut kaasa anda :S Kuid Monteerisin ühe tsiklile peale kah Pakkuge siis Spidosi sinna
Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! Kuule ma ei teagi eks mõõdan homme ära kui meelde tuleb
Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! Tänased plaanid siis Kui vanemad koju jõuavad lähen garagesse ja teen õlivahetuse ära. Laupäeval püüan siis uue spido osta ja sumpsi ära tellida/osta.
Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! Tegin õlivahetuse ära.. sõitsin ka ja vägevalt pöördes on Driftida sai ka päris mõnusalt..
Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! ega sa seda õli mis ees pool on pildil mootorisse ehk käigu kasti ja sidurile ei pannud ?
Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! :lol: tegin 5l segu valmis ja õlivahetus mootoris.
Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! Mis segu teed? 1:33? Mis õli käimarisse panid?
Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! Mootorisse panin aftool õli. Seda kasutati veneajal ka .. Bensakas müüakse ka neid
Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! On selles midagi halba ,et aftool õli ? Se sinna käibki ju :roll:
Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! 10w40 20w50 Need on mootorisse mõeldud.avtool käis bensiini sisse