Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! Võimalik , aga ma usun oma vanaisa rohkem kui sind
Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! www.motokuur.ee Seal on minusuguseid piisavalt palju..100 minusugust on ehk kokku targemad kui su vanaisa :lol:
Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! Ei tea tema rääkis ,et veneajal oli se aftool õli hästi kätte saadav ja odav.. ,et pandi nii bena kui mootori sisse..kui siis töötas siis töötab ka praegu "
Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! Seda oli palju,odav ja igalt poolt sai,aga ta ei ole just kõige parem määrdeaine.Hästi sobib 4t mootoriõli märgsidurile
Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! jätame selle teema nüüd järgmine õlivahetus lendab siis teine õli sisse
Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! Nonii Daamid ja Härrad!! Väike uuendus Natuke ilusam sellega minuarust(peaks originaal olema)
Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! sportsumpsi tahad osta? mul olemas sellele koos silenceriga
Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! minskide nalja saanud eile mingi olin ema juures söömas mingi tüüp helistas Tere, kas minsk on 2 v6i 4 takti ma niiiet wtf ytlesin 2 takti. tüüp vastas okei tänan, head aega nagu mida asja vahe on ju silmaga märgatav mitu takti..
Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! jaa..siukseid pullimehi peaks rohkem olema :lol:
Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! Mis siin naljakat? Minske toodetakse ka neljataktilisi. Ainult, et eestis pole kohanud veel sellist.
Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! Korralik masin (Y). Aga kui palju oleks hea hind ??
Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! 3500.- oleks päris hea Aga se pole müügiteema niiet jah
Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! MIks tervest masinast pilti ei teind või esiots lõppeb ära Dnop: parem klikk hiirega pildil ja vali view image.
Re: L3gion´i Minsk 125cc HEA HINNA EEST ANNAN ÄRA KA ! Nüüd tuli siuke mõte ,et paneks mingi bike gondlid masinale peale jne. Räägin nati mis mõte siis tuli.. Taga oleva porilaua saadaks nahuj ja prooviks mingi undertaili moodi asja teha. Siis taha kõrgemad amordid(kasvõi mingi rolli omad) ,et perse natuke kõrgemal oleks.. Siis paneks downhill lenksu.. kui raha on siis mingid laiemad enduuro rehvid vms. Kui hästi läheb siis saab vb osad selle tsikli gondlid: Aga nüüd ongi asi kahevahel ,et kas müüa või hakata vaikselt tegema.. Rasked ajad ja raha ka pole eriti ,et seda nüüd 5 päevaga valma teha... KELLELGI VEDELEVAD MINGID BIKE GONDLID SAATKE PALUN PS!