Re: Lacoppro`s NeoRox 2003 võimatu. stock silkust küll 70 välja ei pigista, ja see puurumine maksab mitumitu korda rohkem kui malossi ,sprot, minu soovitus on kas polini corsa v malossi sport
Re: Lacoppro`s NeoRox 2003 Ise olen sõitnud sellise 50cc ga mis oli 70 seks ilusti porditud ja sõitis muideks ülihästi. Kuid kaua ta jah vastu ei pidanud. :lol: Siuke lugu on, et proovisime täna vesijahutuseks teha ja asi kujunes väga sitaks. Esiteks Aeroxi ega gilera radikas (mis on palju väiksem) ei mahtunud korralikult esigondli alla. Muud kohta ei leidnud kuhu see toppida. Ainuke radikas mis mahtus oli pocketbike oma aga see ei suuda korralikult ära jahutada kogu süsteemi. Isegi 50cc stock hakkas keema. Kogu see voolikute süsteem mahtus gondlitesse suht sitasti ja kõik see nägi väga õudne välja ja ma mõtlesin et see on lihtsalt üks suur mõtetu tegevus. Neos ei ole ikka vesijahutuseks eriti mõeldud. Otsustasime seega jätta see tutikas 70cc AC malossi sport ja timmida masin korralikult ära! Pigem panna sisse overrange MHR varikas ja overrange taldrikud! Siiamaani see jahutas üpriski korralikult masina ära niiet mõtet erilist einäe. Hetkel küll pole plaanides mingi team2 silku sisse topida niiet saab hakkama ka sellega!Masin sai eile uue 2006a mootoribloki, mis polnud varem kordagi avatud (karterit). Sai sisse pigistatud Metrakit MidRace vänt ja uued c4 laagrid. Varsti uued malossi simmerid sisse ja silkutihendid. Siis käima ja timmi! ahjaa. Stage6 pro replica sai müüdud ja asi läheb uue sumpa ostmiseks. Praegu on siis valik mis malossi spordiga paremini käiks leovince zx-r, technigas trek või yasuni r. Pakkuge ! Veel plaaniks uued gripid ja vb stage6 gaasirutska. Kindlasti suunad toonimisse kah. Ja ktm777- lt osta toonitud esituled! Stay tuned! :lol:
Re: Lacoppro`s NeoRox 2003 Pro replica jäi siis kangeks Spordile w ? Muidu trek pidavat juttude järgi päris okei olema.
Re: Lacoppro`s NeoRox 2003 Kevinopa : jajah oversize oleks päris lahe amort tuleb kah kindlasti, kui ei tea kas YSS gaasiamort v stage6 gaasikas Minaise: stage6 pro replica on muidu sitt summuti ja sellega ei saa korralikult timmi. Tohutult suured pöörded. Müra palju pöörded suured, start hull aga maksimumi ei anna üldse pigistada. Sealt tulened kütusekulu 7+ liitrit sajale
Re: Lacoppro`s NeoRox 2003 võta jah trek, v s6 pro, ma sain selle streetracega ülehästi timmi. oversize ketast ei taha mult ?
Re: Lacoppro`s NeoRox 2003 Talve plaanid: Uued rehvid TEHTUD Uued gripid Uus mootoriblokk TEHTUD Uued simmerid TEHTUD Uus reduktori õli TEHTUD Uus tehnigas trek sumpa TEHTUD Esituled korda Suunatuled toonida TEHTUD Uued silkutihendid TEHTUD Uued piduriheeblid Uued stage6 konsoolid Veljed pulbervärvimisse Uus tagaamort Uus variaatoritaldrik TEHTUD Taha toonitud Led tuli TEHTUD
Re: Lacoppro`s NeoRox 2003 tecnigas trek kah jumala hea , mul oli trek , midagi halba ei saa sellekohta kurta.
Re: Lacoppro`s NeoRox 2003 proovisin eile yhe pocketbike radika esigondli alla ja täitsa sobis. Nyyd viimane hetk otsustamiseks, kas võtab 50cc stock LC ja tutika gianelli reverse, või jätab 70cc AC ja mingi kasutatud yasuni