Vahepeal pole eriti midagi toimunud kogun vaikselt juppi9de jaoks raha. tekkis ka selline küsimus et kas see on normaalne kui tõmbad 5. käigult 6. sisse ja lööb neutraali ??
Vahepeal pole eriti midagi toimunud ,kuna olen üritanud siiamaani raha kokku ajada ,ainult uue Renthal lenksu olen saanud.
Midagi eriti kirjutada pole peale olen pannud uued protaperi gripid ja uued led suunad. Suunad ei tahtnud töötada alguses hästi kui panid ühe poole põlema siis läksid kõik kuna ledid võtsid liiga vähe voolu. Aga panin vand pirnidega suunatuled teibiga kinni ja peitsin esimaski alla ära. Nüüd töötab kõik hästi
mismoodi ussvõll ära saab kuluda,oma võrri mootorit lammutasin 25000km juures ja ussvõll oli nagu uus
Praegu olen natuke lammutanud, õlid välja lasknud (seda õli pole küll keegi kunagi vahetanud). Ja sain teada ka probleemi miks ühedki andurid ei tööta nimelt paak on juhtme puntra suht ära retsinud ma ei tea kuidas aga nii see on ja uut akut ka vaja. Talvel võtan mootori lahti, sest siis lähevad jupid tellimisse jne.
käigukasti õli läheb juba 1000km jooksul mustaks isegi siis kui mootorit lammutades kõik jupid brake cleaneriga ära pesta,väga vana õli on hõre ja ei määri
Täna sain endale pmst uued str8 valge gondliringi. Varsti läheb iste nahatusse ja tagugondlid lõikan raamiga sirgeks. Nahatusega tekkis küsimus ega keegi ei tea kus saab tartus või põlvamaal nahatus teenust, ja normaalse hinnaga.
Pilte teen kevadel siis kui ilusad ilmad jne. Vahepeal olen puurinud uuele esi porikale augud et läheksid ilusti kylge jne. Kysimus et millega soovitaksite tagugondleid lõigata? Ja endiselt otsin nahatus teenust põlva ja tartumaal kuna see musta ja sinisega iste ei sobi sinna, võib pakkuda ka korras musta istet. Mootori plaanid lykkusid suvele kuna talvel plaan välimust teha ja kui suvel raha on siis teen ka mootorile mingi seti.
Sõida ennem see suvi stockiga ära, kui poolepealt lammutama hakkad Omastkäest teada, väga piin. Teised sõidavad ja sul masin laiali